35.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi

kratmat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Ideapad 3 15IML05 - 8 GB RAM - Intel i5 10210U - NVIDIA GeForce MX130
Meslek
Hoca
Bütçeme uygun hazır sistem arıyorum. Aynı bütçe hakkında konu vardı ama üzerinden bir sene geçmiş. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Bütçeme uygun hazır sistem arıyorum. Aynı bütçe hakkında konu vardı ama üzerinden bir sene geçmiş. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

35.000TL ile hazır sistem almak yerine toplaman, senin için daha ucuza gelir. Toplarsan ucuza geleceğinden ekipman vs. de alabilirsin.

35.000TL ile hazır sistem almak yerine toplaman, senin için daha ucuza gelir. Toplarsan ucuza geleceğinden ekipman vs. de alabilirsin.
Hazır sistemlerin birçoğu, ya hemen hemen aynı fiyata, ya da bir tık daha ucuza denk geliyor, alacağın siteye bağlı değişir fakat, gamegaraj gibi yerlerde hazır sistem almak daha mantıklı, kurulumla uğraşmıyorsun.

Kurulumla uğraşmamak güzel fakat 20-25 dakika zaman harcamak için daha fazla fiyat veriyorsunuz. Hazır sistem önermiyorum. Fakat yine de KS'in kararına kalmış.

KS= Konu Sahibi

Kurulumla uğraşmamak güzel fakat 20-25 dakika zaman harcamak için daha fazla fiyat veriyorsunuz. Hazır sistem önermiyorum. Fakat yine de KS'in kararına kalmış.

KS= Konu Sahibi
Hocam K.S ve benim yerime daha ucuza toplayabilir misiniz? Nasıl güvenli ve ucuz şekilde toplanır bilmiyorum.

Hocam K.S ve benim yerime daha ucuza toplayabilir misiniz? Nasıl güvenli ve ucuz şekilde toplanır bilmiyorum.
İtopya'nın sistem toplama klavuzu vardı web üzerinden, araştırma yapın. Hangi kriterler size uygun bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…