Arkadaşlar önümüzdeki 3-4 sene Valorant üst düzey, FIFA'da yeterli performans alabilecek toplama ya da laptop alacağım 4 yıldır PC kullanmadığım için ne gerekir bilmiyorum. önceliğim laptop ama toplamada önerebilirsiniz teşekkürler.
Uzun vade teknolojisi eskimesin istiyorsanız RTX 40 serisi ekran kartına sahip sistemlere bakabilirsiniz. Fiyatlar sürekli değiştiği için net bir sistem öneremiyorum. Eğer Laptop alacaksanız HP Victus ve ASUS şu anda popüler olan model ve markalar.
Arkadaşlar önümüzdeki 3-4 sene Valorant üst düzey, FIFA'da yeterli performans alabilecek toplama ya da laptop alacağım 4 yıldır PC kullanmadığım için ne gerekir bilmiyorum. Önceliğim laptop ama toplamada önerebilirsiniz teşekkürler.
MSI PRO B660M-E DDR4 Intel B660 4600 MHz (OC) DDR4 Soket 1700 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston Fury Beast KF432C16BB1/16 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Ekran kartı 4070-ti seviyesi bir ekran kartı ve VRAM olarak onları tokatlıyor. 34500 TL ediyor toplamda.