Z zEhra_123 Yoctopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar, bilgisayar almak istiyorum. İlk defa alacağım. 35.000 bin lira civarı bütçem var. Bilgisayarı çoğunlukla render için kullanacağım. Tavsiye edebileceğiniz bilgisayar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2025
Arkadaşlar, bilgisayar almak istiyorum. İlk defa alacağım. 35.000 bin lira civarı bütçem var. Bilgisayarı çoğunlukla render için kullanacağım. Tavsiye edebileceğiniz bilgisayar var mı?
mu1raid1 Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 RTX ekran kartı şart yoksa AMD ekran kartı ile render alınmaz bende 4060 Tİ var senin içinde iyi bir seçenek 5060 biraz cırt hazır sistem al gaming.gen.tr den bende öyle yaptım avantajlı laptop alma render için uygun değil ısınır şarjda ancak kullanırsın
RTX ekran kartı şart yoksa AMD ekran kartı ile render alınmaz bende 4060 Tİ var senin içinde iyi bir seçenek 5060 biraz cırt hazır sistem al gaming.gen.tr den bende öyle yaptım avantajlı laptop alma render için uygun değil ısınır şarjda ancak kullanırsın