P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 2 Mayıs 2024 #21 GaNDaLF_the_Grey dedi: Hocam illaki NVIDIA ekran kartı dıyorsan o bütçeye neden 4060 Ti alıyorsun? Mıs gibi 4070 sistem alabilirsin. SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Soğutucu olarak, Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 799,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... RAM, SSD ve anakartı kötü ama dayanırım derse bunu öneririm. Bunu alacaksa 7800XT'li sistemi alması daha mantıklı olur o yüzden bunu önermedim.
GaNDaLF_the_Grey dedi: Hocam illaki NVIDIA ekran kartı dıyorsan o bütçeye neden 4060 Ti alıyorsun? Mıs gibi 4070 sistem alabilirsin. SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Soğutucu olarak, Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 799,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... RAM, SSD ve anakartı kötü ama dayanırım derse bunu öneririm. Bunu alacaksa 7800XT'li sistemi alması daha mantıklı olur o yüzden bunu önermedim.
grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #22 pawEn dedi: RAM, SSD ve anakartı kötü ama dayanırım derse bunu öneririm. Bunu alacaksa 7800XT'li sistemi alması daha mantıklı olur o yüzden bunu önermedi. Genişletmek için tıkla... pawEn dedi: RAM, SSD ve anakartı kötü ama dayanırım derse bunu öneririm. Bunu alacaksa 7800XT'li sistemi alması daha mantıklı olur o yüzden bunu önermedim. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız Thermalright soğutucu bu sunrıse kasaya uyar mı?
pawEn dedi: RAM, SSD ve anakartı kötü ama dayanırım derse bunu öneririm. Bunu alacaksa 7800XT'li sistemi alması daha mantıklı olur o yüzden bunu önermedi. Genişletmek için tıkla... pawEn dedi: RAM, SSD ve anakartı kötü ama dayanırım derse bunu öneririm. Bunu alacaksa 7800XT'li sistemi alması daha mantıklı olur o yüzden bunu önermedim. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız Thermalright soğutucu bu sunrıse kasaya uyar mı?