35.000TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
30-35 bin TL

geceler_kara

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar,

Bir arkadaşım bilgisayar toplamak istiyor.
Bütçesi 30-35 bin bandında bir tık daha yukarı çıkabilir.

Ekran kartı NVIDIA 4000 serisi, işlemci Intel olmasını kesinlikle istiyor.

Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@brksmn53 beğenmeme sebebin nedir DDR4 4060'lı bir sistem atıyorsun 30k ya attığım sistemi beğenmiyorsun

35k 4060 Ti sistem alabilir şu anda DDR4 neyini beğenmedin? Burada senle benim tartışmama gerek yok ifade atmanada gerek yok adam beğendiniği araştırıp alabilir ama sen kudurmussun biraz sanki?

30k ya DDR4 ve 8 GB RAM RTX 4060 8 GB büyük kazık diğer arkadaşın attığı sistem alınabilir 7800XT 4060'tan çok daha güçlü bir kart ve 16 GB.

35k 4060 Ti sistem alabilir şu anda DDR4 neyini beğenmedin? Burada senle benim tartışmama gerek yok ifade atmanada gerek yok adam beğendiniği araştırıp alabilir ama sen kudurmussun biraz sanki?

35k bir bütçeyle 4060 Ti alımması aşırı saçma bir tercih olur 7800XT gibi bir kart varken 4060 Ti'nın yüzüne bakmam DDR4 neyini beğenmedin diyosun arkadaşın bütçesi 35k neden DDR4 sistem toplasın? İfade atmana gerek yok dyip diğer mesajlarıma beğenmedim atman biraz tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…