35.000TL'ye kadar sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
35000 - 40000 TL
İkisini de oynarım diye düşünüyorum zaten ikisini de biraz oynuyorum ama tercih yapılacaksa CS.

Yo yo tercih değil oyuna göre ayarlıyorum.

Şu oyunlardan hangilerini oynarsınız.

Oyuna göre yaparsan ikisini de oynarım hikayeli olarak da GTA gibi oyunları oynuyorum GTA Online oynuyorum ama en çok oynadığım oyun türü olacaksa ilk hikayeli ve simülasyon oyunlara bayılırım ikinci olarak ise Minecraft, CS, Valorant gibi oyunlar.

Eki Görüntüle 2419034

Şu oyunlardan hangilerini oynarsınız.

Yeni gördüm CS, GTA, FC, Valorant ve Fortnite oynarım.

Peki kasa rengi tercihiniz var mı?

Ekran kartı ve işlemci markası tercihiniz nedir işlemci(AMD, Intel)ekran kartı (NVIDIA, AMD)

Ekran kartı ve işlemci markası tercihiniz nedir işlemci(AMD, Intel)ekran kartı (NVIDIA, AMD)

Pek bilmiyorum onları ama şu ana kadar Intel kullandım tanıdıklarımda Intel öneriyor. Ekran kartı olarak NVIDIA daha kaliteli diye biliyorum.

Hocam en iyisinden darboğazı 0.002'den PC.

Artı oyuncu aksesurarları normalinde var mıydı yoksa sizmi eklediniz? Eski kullandığım eşyaları kullanıcağımda.

Bir de siteden mi almak daha mantıklıdır yoksa elden mi?

Oyuncu ekipmanlarını yanlışlıkla ekledim(çıkardım doğru fotoda site daha iyi çünkü daha önce yaşadım size 0 gibi PC teslim edip aynı parayı alıyola.

Hocam 0% mış darboğaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…