Burajk Picopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #41 asaf3131 dedi: Şöylediyim süs mü 6-7 saat montaj uraşımı. Genişletmek için tıkla... 7 saat sürermi montajı.
asaf3131 dedi: Şöylediyim süs mü 6-7 saat montaj uraşımı. Genişletmek için tıkla... 7 saat sürermi montajı.
asaf3131 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #42 Burajk dedi: 7 saat sürermi montajı. Genişletmek için tıkla... Evet ama isterseniz İncehesap'la konuşup kutularıı yollamalarını ama montajının yapılmasını isteyebilirsin. asaf3131 dedi: Evet ama isterseniz İncehesap'la konuşup kutularıı yollamalarını ama montajının yapılmasını isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama kesin koyarlar mı bilmem mı bilmem.
Burajk dedi: 7 saat sürermi montajı. Genişletmek için tıkla... Evet ama isterseniz İncehesap'la konuşup kutularıı yollamalarını ama montajının yapılmasını isteyebilirsin. asaf3131 dedi: Evet ama isterseniz İncehesap'la konuşup kutularıı yollamalarını ama montajının yapılmasını isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama kesin koyarlar mı bilmem mı bilmem.
Burajk Picopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #43 asaf3131 dedi: Evet ama isterseniz İncehesap'la konuşup kutularıı yollamalarını ama montajının yapılmasını isteyebilirsin. Ama kesin koyarlar mı bilmem mı bilmem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımın için teşekkürler.
asaf3131 dedi: Evet ama isterseniz İncehesap'la konuşup kutularıı yollamalarını ama montajının yapılmasını isteyebilirsin. Ama kesin koyarlar mı bilmem mı bilmem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımın için teşekkürler.
asaf3131 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #44 Burajk dedi: 7 saat sürermi montajı. Genişletmek için tıkla... Deneyimsiz bir iseniz 13 saatte yapanı gördüm. Burajk dedi: Tamamdır yardımın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Deneyimsiz bir iseniz 13 saatte yapanı gördüm.
Burajk dedi: 7 saat sürermi montajı. Genişletmek için tıkla... Deneyimsiz bir iseniz 13 saatte yapanı gördüm. Burajk dedi: Tamamdır yardımın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Deneyimsiz bir iseniz 13 saatte yapanı gördüm.
Burajk Picopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #45 asaf3131 dedi: Deneyimsiz bir iseniz 13 saatte yapanı gördüm. Deneyimsiz bir iseniz 13 saatte yapanı gördüm. Genişletmek için tıkla... Birazcık daha özelliklere baktım 500W yeter mi ya da yeterse güç kaynağı iyi mi?
asaf3131 dedi: Deneyimsiz bir iseniz 13 saatte yapanı gördüm. Deneyimsiz bir iseniz 13 saatte yapanı gördüm. Genişletmek için tıkla... Birazcık daha özelliklere baktım 500W yeter mi ya da yeterse güç kaynağı iyi mi?