35.000TL'ye kadar sistem toplama

Chawestxx

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm ben bir bilgisayar topluyorum ve çok anlamadığım için sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Ekran kartı RTX 3070 Ti.

İşlemci Ryzen 5 5600.

Anakart ASUS Prime B450M K

RAM 16 GB Kingston.

Monitör ASUS 165 Hz TUF Gaming.

SSD önerebilir misiniz?

Harddiskde önerebilirseniz süper olur.

Boş kasa alacağım bir de güç kaynağı olan kaç W gerekir.

Oynayacağım oyunlar:
LoL CS Valorant RDR2'a Way Out GTA bu tarz oyunlar ve hikayeli oyunlar sizce iyi mi SSD ve hard ve kasa olarak neyi tercih etmeliyim?
30k 35k bütçem var ona göre yapalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD Crucial 1TB yapip alabilirsin. 32.5 tutuyor monitorle.

32.5 mu nerden tam topladın kanka şuan bende pahalı çıkıyor ya hazır kasa alıcam gibi şunu alıcam

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-03-23-35-49-355_com.android.chrome.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 39
Peki attıgım kasa alınır mı güzel mi bi sıkıntısı var mı herhangi birşey eklenir mi ? Olmazsa bunu alıcam ekran kartı 2 fanlı ısınma sorunu yaratır mı??
Senin bütçene monitör dahil değil mi? Ayrıca 2 veya 3 fanlı olmasıda pek önemli değil. Isınan bir kart değil + olarak kasada soba değil.

Senin bütçene monitör dahil değil mi? Ayrıca 2 veya 3 fanlı olması da pek önemli değil. Isınan bir kart değil artı olarak kasada soba değil.

Hayır bu kasayı alıp bir de monitör alacagım sadece Intel i5 13400F veya ekran kartının ısınmasından korkuyorum ayrıca darboğaz yapmasından

Hayır bu kasayı alıp bir de monitör alacagım sadece Intel i5 13400F veya ekran kartının ısınmasından korkuyorum ayrıca darboğaz yapmasından
Darboğaz falan olmaz 13400F güçlü bir işlemci, ama ısınır mı bence ısınır stok ile. Senin sadece kasa için max bütçen nedir?

Darboğaz falan olmaz 13400F güçlü bir işlemci, ama ısınır mı bence ısınır stok ile. Senin sadece kasa için Max bütçen nedir?

Kanki benim ev dublex odam yukarıda tam çatı bina 3 katlı güneş hemen benim odaya vuruyor PC yanacak gibi ama hallederiz bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…