35.000TL'ye R5 7500F RX 7700 XT alınır mı?

Eğer arkadaş uzay montaj kabul ederim diyorsa RX 7800 XT sistem çıkar hocam.

Uzay montaj herkese gitmiyor ama olabilir. En kötü akvaryum tarzı bir kutu alır hava alıp verebileceği setupun bir de Temu'dan Power Switch'i alır masadan direk aç kapat yapar.

Gene de herkes öyle kullanmak istemeyebilir.

Uzay montaj herkese gitmiyor ama olabilir. En kötü akvaryum tarzı bir kutu alır hava alıp verebileceği setupun bir de Temu'dan Power Switch'i alır masadan direk aç kapat yapar.

Gene de herkes öyle kullanmak istemeyebilir.
Biliyorum hocam kabul ederse dedim zaten.

Olmamis hocam. NV3 sorunlu bir ssd. B650M-R yerine Colorful B650 alınır. 7600 e para vermeye gerek yok 7500f ile performans farki yok. Deepcool ise iyi bir marka degil kasa ve sogutma icin.

Ne gibi sorunu var? 2 seneye yakındır kullanıyorum bir sorun göremedim ve duymadım.
Secure boot, vrm ve soket yakma sorunları var.

Yanlış bilmiyorsam yazılım sorunları var, Secure Boot vs. VRM olarak da pek iyi değil ama emin değilim. Kronik sorunlu olduğunu biliyorum sadece.

Yazılım sorunları BIOS güncellemeleri ile düzeltiliyor, yazılımsal sorunlar kronik sorun sayılmaz bence. Şu an anakartta bir problem yok veya bana denk gelmedi. Sadece çoğu AM5'te olan çift kanalda 6000 MHz üstü hızlarda stabil çalışmama sorunu vardı, belki son güncelleme ile düzelmiştir test etmedim.

Olmamis hocam. NV3 sorunlu bir SSD. B650M-R yerine Colorful B650 alınır. 7600'e para vermeye gerek yok 7500F ile performans farki yok. DeepCool ise iyi bir marka degil kasa ve sogutma icin.

Secure Boot, VRM ve soket yakma sorunları var.

Dediğin parça parça seçilecekse mantıklı. Sitede 7500F yok ki olsa bile genelde aynı fiyatta oluyor neredeyse zaten. DeepCool kötü bir marka değil. Bu kasa soğutmayı alan çok insan var. Fiyat/Performans denebilir.

Olmamis hocam. NV3 sorunlu bir SSD. B650M-R yerine Colorful B650 alınır. 7600'e para vermeye gerek yok 7500F ile performans farki yok. DeepCool ise iyi bir marka degil kasa ve sogutma icin.

Secure Boot, VRM ve soket yakma sorunları var.

Bu kart fiyatına göre çok güzel bence, 4 RAM, 2 M.2 slotu var. Fiyatına göre çok güzel bence, PC toplayınca bundan almayı düşünüyorum.

O yüzden parca parca topluyoruz sistemleri zaten tek bir yerden toplayinca faha pahalıyoa geliyor. Ventonun 650W kasasını alırım 300 lira daha ucuza mesela tek tek toplasam.

Evet hocam F/P olarak oldukca iyi bir anakart. 7500F 7600 9700X gibi islemcilerle kullanmak icin birebir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…