35.000TL'ye sistem önerisi

morte1

Picopat
Daha fazla  
Selam, bütçem bu kadar. Oynayacağım oyun Valorant. Biliyorum bu bütçe Valorant için fazla ama ben sağlam bir sistem almak istiyorum. Yayın açmayı da düşünüyorum. Toplama bilgim yok ama toplamaya çalışacağım. Fakat aklımda bazı sorular var. AMD işlemci Valorant üzerinden daha fazla FPS veriyor. İşlemci tercihim AMD. Ekran kartı tarafında ise RTX serisi bir ekran kartı istiyorum.

35.000TL'ye yeni çıkacak ekran kartları ve işlemcileri beklemek bu bütçe ile mantıklı olur mu?

@messinicocugu, @kino, @Emma Stone

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklemen mantıklı olur. 4000 serisi çıkınca da 3000 serisi kartlarda fiyat daha da aşağıya iner. Üzerine NVIDIA'da açıklama yaptı zaten, ellerinde stok fazlası GPU var. Bu ellerinde kalan GPU'ları belirli markalara daha ucuzdan satmak zorunda kalacaklar.

2X:
35500TL tutuyor Bu sistem.

@messinicocugu 3070 bu bütçe için düşük kalmış bence. Diğer parçalardan hafif kısarak daha iyi bir model almak mantıklı olur. Yayın da yapacak arkadaş ne de olsa.

@morte1 Böyle bir sistem daha iyi olur.
RAM 2 adet:

Son düzenleme:
Beklemen mantıklı olur. 4000 serisi çıkınca da 3000 serisi kartlarda fiyat daha da aşağıya iner. Üzerine NVIDIA'da açıklama yaptı zaten, ellerinde stok fazlası GPU var. Bu ellerinde kalan GPU'ları belirli markalara daha ucuzdan satmak zorunda kalacaklar.
Hocam ben de almayı düşünüyorum da bu kartlar tahmini olarak ne zaman gelir ve büyük indirim olur mu 3070 3080 fiyatlarında bir ön görünüz var mı bu konuda?

Hocam ben de almayı düşünüyorum da bu kartlar tahmini olarak ne zaman gelir ve büyük indirim olur mu 3070 3080 fiyatlarında bir ön görünüz var mı bu konuda?
Fiyatlar elbette düşecek ama ne kadar olur bilemem.

Fiyatlar elbette düşecek ama ne kadar olur bilemem.
Peki şuanki fiyatlar iyi değil mi, daha da mı düşer yani? Bu arada 2K için 3080 almaya değer mi, malum 4K monitörler uçuk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı