yws1n Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 177 27 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar puanım bayağı düşük biliyorum, son 1 ay kala adamakıllı çalıştım ama elimden gelen bu, sizce gelir mi?
Arkadaşlar puanım bayağı düşük biliyorum, son 1 ay kala adamakıllı çalıştım ama elimden gelen bu, sizce gelir mi?
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 420 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 yws1n dedi: Arkadaşlar puanım bayağı düşük biliyorum, son 1 ay kala adamakıllı çalıştım ama elimden gelen bu, sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... En düşük ortalama 80 net ile alıyor. Hayır gelmez.
yws1n dedi: Arkadaşlar puanım bayağı düşük biliyorum, son 1 ay kala adamakıllı çalıştım ama elimden gelen bu, sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... En düşük ortalama 80 net ile alıyor. Hayır gelmez.
yws1n Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 177 27 Şubat 2025 #3 SeNNurki dedi: En düşük ortalama 80 net ile alıyor. Hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Astsubaylıktan bahsediyorum hocam.
SeNNurki dedi: En düşük ortalama 80 net ile alıyor. Hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Astsubaylıktan bahsediyorum hocam.