F FuryanD Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:31 #1 Tercihen DDR5, NVIDIA veya AMD fark etmez, yardımcı olursanız sevinirim, fiyatlar çok uçuk.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.961 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:35 #2 FuryanD dedi: Tercihen DDR5, NVIDIA veya AMD fark etmez, yardımcı olursanız sevinirim, fiyatlar çok uçuk. Genişletmek için tıkla... Bugün PC Hocası yeni sistemler yayınlayacak bekleyin. 19:00'dı sanırım o zaman beni etikerlersiniz.
FuryanD dedi: Tercihen DDR5, NVIDIA veya AMD fark etmez, yardımcı olursanız sevinirim, fiyatlar çok uçuk. Genişletmek için tıkla... Bugün PC Hocası yeni sistemler yayınlayacak bekleyin. 19:00'dı sanırım o zaman beni etikerlersiniz.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.538 Çözümler 57 Bugün 12:37 #3 815867 dedi: Bugün PC hocası yeni sistemler yayınlayacak bekleyin. 19:00'dı sanırım o zaman beni etikerlersiniz. Genişletmek için tıkla... Ek olarak dün DA tarafında OEM paket paylaşımı yapacağını söylemişti tabii aşırı uygun olmayabilir ama taksit imkanı da olması cabası.
815867 dedi: Bugün PC hocası yeni sistemler yayınlayacak bekleyin. 19:00'dı sanırım o zaman beni etikerlersiniz. Genişletmek için tıkla... Ek olarak dün DA tarafında OEM paket paylaşımı yapacağını söylemişti tabii aşırı uygun olmayabilir ama taksit imkanı da olması cabası.
Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 540 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:41 #4 Daha dün PC aldım şimdi mi yayınlıyorlar ya
arwr Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:47 #5 Burak Karabal dedi: Ek olarak dün da tarafında OEM paket paylaşımı yapacağını söylemişti tabii aşırı uygun olmayabilir ama taksit imkanı da olması cabası. Genişletmek için tıkla... DA ne hocam? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 13:00
Burak Karabal dedi: Ek olarak dün da tarafında OEM paket paylaşımı yapacağını söylemişti tabii aşırı uygun olmayabilir ama taksit imkanı da olması cabası. Genişletmek için tıkla... DA ne hocam?
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:00 #6 arwr dedi: DA ne hocam? Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi. FuryanD dedi: Tercihen DDR5, NVIDIA veya AMD fark etmez, yardımcı olursanız sevinirim, fiyatlar çok uçuk. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara 5060 Ti, 7500F, B650, 16 GB RAM sistem bulursan yapış.
arwr dedi: DA ne hocam? Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi. FuryanD dedi: Tercihen DDR5, NVIDIA veya AMD fark etmez, yardımcı olursanız sevinirim, fiyatlar çok uçuk. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara 5060 Ti, 7500F, B650, 16 GB RAM sistem bulursan yapış.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.538 Çözümler 57 Bugün 13:04 #7 arwr dedi: Da ne hocam? Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi hocam kısaltma kullanayım dedim.