35-40 bin TL arası PC toplama

LATECHENS

Hectopat
Arkadaşlar bu fiyat bandını çok geçmeden RTX serisi fiyat performans bir PC toplamak istiyorum ama çok fazla bilgim yok. Yardımcı olur musunuz?

Minimum 1TB depolama gerekiyor bu arada.

Monitör dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende takip edeyim bende monitör dahil o civar birşey düşünüyorum.hatta konu açtım.

Ekran kartı olarak rtx 40 serisinin çıkmasını bekle rtx 40 çıkınca rtx 30 serisine indirim gelcek rtx3060 alabilirsiniz ucuza monitör Asus tuf gaming 165 Hz işlemci Intel i5 12.nesil 16gb ram

Yeni seri RTX'ler yolda ama o paraya 3080TI veya 3090 alacağın için arada pek fazla performans farkı olmaz.

Ancak 3000 serisinin fiyatı düşeceği için normal olarak beklemende fayda var.

benim konudaki pc alınır mı peki?rtx 40 serisi çıkınca dolar iyice artabilir bence.
Dolar artarsa bir etki olmayacak rtx 40 çıkınca rtx 30 a en az 100dolar indirim gelecek dedi nvdia

bende takip edeyim bende monitör dahil o civar birşey düşünüyorum.hatta konu açtım.
32 GB ram e gerek yok onu 16 yapıp ekran kartını 1tık yükseltebilirsiniz

Dolar artarsa bir etki olmayacak rtx 40 çıkınca rtx 30 a en az 100dolar indirim gelecek dedi nvdia

tamamdır peki bu pcde ekran kartı falan değişimi yapılır mı ben daha önce hiç masaüstü kullanmadımda o yüzden bilmiyorum pek.parçaları yükseltilir mi yani demek istediğim ileride?ona göre laptop tercih ederim eğer yükselmezse.beklemekten hiç hayır görmedim şu zamana kadar o yüzden almayı düşünüyorum bu ay.

40.000 liraya bilgisayar alıp içinde 16GB ram olması da biraz kötü olur. 144Hz 1ms herhangi bir marka yeterli olur monitör için.

Bir de doların artmasını beklemeyin, seçim yaklaşıyor düşecek baya, satarlar bir yerleri.

tamamdır peki bu pcde ekran kartı falan değişimi yapılır mı ben daha önce hiç masaüstü kullanmadımda o yüzden bilmiyorum pek.parçaları yükseltilir mi yani demek istediğim ileride?ona göre laptop tercih ederim eğer yükselmezse.beklemekten hiç hayır görmedim şu zamana kadar o yüzden almayı düşünüyorum bu ay.
Laptopta ekran kartı değiştirebilmen için üst düzey bir laptobun ikinci ekran kartı slotu olması lazım ama masaüstü olursa istediğin parçayı değiştirebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı