benim konudaki pc alınır mı peki?rtx 40 serisi çıkınca dolar iyice artabilir bence.Ekran kartı olarak rtx 40 serisinin çıkmasını bekle rtx 40 çıkınca rtx 30 serisine indirim gelcek rtx3060 alabilirsiniz ucuza monitör Asus tuf gaming 165 Hz işlemci Intel i5 12.nesil 16gb ram
Dolar iyice artabilir bence.
Dolar artarsa bir etki olmayacak rtx 40 çıkınca rtx 30 a en az 100dolar indirim gelecek dedi nvdiabenim konudaki pc alınır mı peki?rtx 40 serisi çıkınca dolar iyice artabilir bence.
32 GB ram e gerek yok onu 16 yapıp ekran kartını 1tık yükseltebilirsinizbende takip edeyim bende monitör dahil o civar birşey düşünüyorum.hatta konu açtım.
Lenovo Legion 5 vs MSI Crosshair 17
Arkadaşlar bende MSI GE76 laptop var şu an, kardeşime de benzer ayarda bir masaüstü almak istiyorum. İleride ekran kartını falan değiştirip kullanmaya devam ederiz diye ama hiç anlamıyorum açıkçası bu işten o yüzden acaba laptop mu alsam tekrar diyorum ona da. İki PC arasında kaldım. Yardımcı...www.technopat.net
tamamdır peki bu pcde ekran kartı falan değişimi yapılır mı ben daha önce hiç masaüstü kullanmadımda o yüzden bilmiyorum pek.parçaları yükseltilir mi yani demek istediğim ileride?ona göre laptop tercih ederim eğer yükselmezse.beklemekten hiç hayır görmedim şu zamana kadar o yüzden almayı düşünüyorum bu ay.Dolar artarsa bir etki olmayacak rtx 40 çıkınca rtx 30 a en az 100dolar indirim gelecek dedi nvdia
32 GB ram e gerek yok onu 16 yapıp ekran kartını 1tık yükseltebilirsiniz
40.000 liraya bilgisayar alıp içinde 16GB ram olması da biraz kötü olur. 144Hz 1ms herhangi bir marka yeterli olur monitör için.Dolar artarsa bir etki olmayacak rtx 40 çıkınca rtx 30 a en az 100dolar indirim gelecek dedi nvdia
32 GB ram e gerek yok onu 16 yapıp ekran kartını 1tık yükseltebilirsiniz
Laptopta ekran kartı değiştirebilmen için üst düzey bir laptobun ikinci ekran kartı slotu olması lazım ama masaüstü olursa istediğin parçayı değiştirebilirsintamamdır peki bu pcde ekran kartı falan değişimi yapılır mı ben daha önce hiç masaüstü kullanmadımda o yüzden bilmiyorum pek.parçaları yükseltilir mi yani demek istediğim ileride?ona göre laptop tercih ederim eğer yükselmezse.beklemekten hiç hayır görmedim şu zamana kadar o yüzden almayı düşünüyorum bu ay.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.