35-40 bin TL laptop önerisi

FurkanHLL

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
35-40 bin Tl bandında ekranı %100 sRGB, RTX 4060 olursa 4070, tercihen intel işlemcili laptop arıyorum. Hem gündelik hem oyun için kullanılacak.
Bunu buldum ama bazı yerlerde ekranı %100 sRGB olanlardan diyorlar bazı yerlerde kötü olanlardan olduğu yazıyor emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 GB RAM ve 1-2TB SSD'li olanı var mıdır acaba :( sonradan işlem yapmak istemiyorum da.

Maalesef hocam yapmak zorundasınız. Çünkü firma yapıp hazır satınca fiyatlar çok artıyor. 8 GB RAM 600-700TL civarı ama 16 GB model olunca 3-4K fiyat farkı olabiliyor. Ayrıca RAM ve SSD takmak çok basit bir işlem neden kendiniz yapmıyorsunuz ki.

Maalesef hocam yapmak zorundasınız. Çünkü firma yapıp hazır satınca fiyatlar çok artıyor. 8 GB RAM 600-700TL civarı ama 16 GB model olunca 3-4K fiyat farkı olabiliyor. Ayrıca RAM ve SSD takmak çok basit bir işlem neden kendiniz yapmıyorsunuz ki.
Daha yeni işlemcili bir modelini bulamaz mıyız?

Endişelerim var bu konuda çünkü ve 8 GB olursa 8 GB almam gerekir en azından 16 GB olsa tek taraflı, bir 16 daha takardım ileride belki :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı