35-40 bin TL laptop önerisi

strawberrybronze

Zeptopat
Daha fazla  
İnce, taşınabilir ve fonksiyonlu, ısınmayan bir laptop istiyorum. Mac alacaktım açıkçası ama çok kısıtlayıcı kaldığı için vazgeçtim. Okul için kullanmak istiyorum; makale, Word, tarama yapabilsin dizi film vs. hem arada oyun oynayabileceğim görünüşü güzel hafif bir laptop önerisi. Lenovo Yoga serisi hoşuma gitti ama özelliklerden çok anlamıyorum. Huawei Matebook'a da baktım ama bilmiyorum

Hocam Mac'in hangi konularda kısıtlayıcı olmasından şikayetçisiniz?

Gönderilen bazı dosyaları Windows'la eş değer değil telefondanda mesela gönderemiyorum bunlar hep ücretli ama Windows'ta ücretsiz indiriliyor. Kaçak indirebilen şeyler Mac'te sınırlı. Yıllardır Apple kullanıyorum seviyorum ama Android'lerle olan şeyleri açamadığım oluyor

Lenovo öyle değil hem iş hem oyun için istemiyorsanız başka birsey önerelim.
huawei serisi nasıl biliyor musunuz hangi işlemci olmalı mesela. Isınmasın donmasın vs gibi

Hocam Mac’in hangi konularda kısıtlayıcı olmasından şikayetçisiniz?
Windowsta kaçk göçk indiriliyor ama macta ya paralı ya da yok. Bazı windows işletimlerinden gönderilen dosyalar açılmıyor. Yıllardır apple kullanıcısıyım telefonda hiç şaşmadım ama çok ksıtlayıcı android kadar bağımsız ve ücretsiz olmaması.

Gönderilen bazı dosyaları Windows'la eş değer değil telefondanda mesela gönderemiyorum bunlar hep ücretli ama Windows'ta ücretsiz indiriliyor. Kaçak indirebilen şeyler Mac'te sınırlı. Yıllardır Apple kullanıyorum seviyorum ama Android'lerle olan şeyleri açamadığım oluyor

huawei serisi nasıl biliyor musunuz hangi işlemci olmalı mesela. Isınmasın donmasın vs gibi

Windowsta kaçk göçk indiriliyor ama macta ya paralı ya da yok. Bazı windows işletimlerinden gönderilen dosyalar açılmıyor. Yıllardır apple kullanıcısıyım telefonda hiç şaşmadım ama çok ksıtlayıcı android kadar bağımsız ve ücretsiz olmaması.
Huawei serisi iyi Huawei 16 gayet iyi.

16s serisi gayet iyi uzun batarya ömrü ile gayet güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı