35-40 bin TL laptop önerisi

ufuksaginn

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 30-35.000 TL civarında laptop arıyorum. Oyun çok fazla oynamıyorum ama kırk yılda bir oynarsam da sorun yaşamak istemiyorum. Daha çok müzik prodüksiyonuyla ilgileniyorum. DAW programı, pluginler, kayıt vs işlerinde sorunsuz çalışması önemli. Fan sesi de ne kadar sessiz olursa o kadar iyi olur. Önerebileceğiniz modeller nedir? ASUS, MSI, MacBook M.2 gibi markalara ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

şu+windows 11 key için ne diyorsunuz?
Alınmaz. Limitli ekran kartı ve throttle sorunlu bir cihaz.

Oyuncu laptopu istiyorsan şunlardan birini tercih et;

8 GB RAM takviyesi uygula.

hafıza ve ram önemli ama. Daw'ları kullanırken 8 gb ram yetmeyebilir. Attığımın fiyatı ve 1b ssd 16gb rami olması cezbetti daha çok.

Limitli ekran kartı ve throttle sorunu ne demek? Açabilir misin biraz. Ya da attığınız neden alınır? Yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum.

Ufuk selam kreatif işlerde her zaman mac derim. Ama macinde kısıtları var oyun oynayamazsın windows uygulamalarının hepsi yoktur vs. Bunu alıp macos da yükleyip ikili kullanabilirsin. Fiyatına göre harika cihaz ki prodüksiyonlukta uzun vadeli düşünüyorsundur 32 ram alman şart bence. Trendyolda şimdi mastercard kampanyası da var 750 tl indirimle alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı