35-40 bin TL laptop önerisi

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 426
Bütçe
35 40 bin

Rob

Hectopat
Yer
Pasadena
Oyun için güçlü bir laptop alacağım bütçeyi başlıkta belirttim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Astiva Hocam rica etsem yardımcı olabilir misiniz acaba, sizin bilginize güveniyorum da hangisini derseniz onu direkt alacağım :D biraz aceleye geldi de.

Bu bütçe aralığında eli yüzü düzgün pek az model var. Bütçeyi buna zorlama imkanınız olur mu? Olmaz ise ona göre bakalım başka ürün.

Hocam arkadaşım istedi de bu markayı ben biliyorum da o bilmez maalesef, bilindik bir marka olması daha iyi olur onun için :D

Bu bütçe aralığında eli yüzü düzgün pek az model var. Bütçeyi buna zorlama imkanınız olur mu? Olmaz ise ona göre bakalım başka ürün.

Hocam arkadaşımla konuştum da 40'ın üstüne çıkması biraz zormuş kendisi MSI Cyborg 4050'li modelini attı 33 bin TL'ye bir fikriniz var mı acaba bu model hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaşım istedi de bu markayı ben biliyorum da o bilmez maalesef, bilindik bir marka olması daha iyi olur onun için :D

Hocam arkadaşımla konuştum da 40'ın üstüne çıkması biraz zormuş kendisi MSI Cyborg 4050'li modelini attı 33 bin TL'ye bir fikriniz var mı acaba bu model hakkında?

Eğer sorduğu model bu ise 45W GPU var. Vasat bir model. Adamakıllı soğutması yok, malzeme kalitesi berbat ve dediğim gibi GPU TDP'si düşük.

40.000 TL altına maalesef parasının hakkı laptop kalmadı gibi bir şey. LOQ var fakat anakart yanma riski var, Victus var onda da Hall sensör problemi olma riski var. Bir bu kalıyor, GPU tarafı iyi fakat işlemci pek iyi değil.

Eğer bekleyip para bitirme imkanı olursa kesinlikle GameGaraj almalı. Kendisi kanıtladı attığım model piyasaya girdiğinden beri. Markaya değil modele bakılmalı. LOQ için ekstra RAM yüklemesi yapması da gerekli.

Son düzenleme:
Eğer bekleyip para bitirme imkanı olursa kesinlikle GameGaraj almalı. Kendisi kanıtladı attığım model piyasaya girdiğinden beri. Markaya değil modele bakılmalı. LOQ için ekstra RAM yüklemesi yapması da gerekli.
Çok teşekkür ederim hocam vakit ayırıp ilgilendiğiniz için. Ben kendisini GameGaraj modelini aldırmaya zorlayacağım hocam o zaman :D Teşekkür ederim tekrardan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı