Bu bütçe aralığında eli yüzü düzgün pek az model var. Bütçeyi buna zorlama imkanınız olur mu? Olmaz ise ona göre bakalım başka ürün.
Bu bütçe aralığında eli yüzü düzgün pek az model var. Bütçeyi buna zorlama imkanınız olur mu? Olmaz ise ona göre bakalım başka ürün.
Hocam arkadaşım istedi de bu markayı ben biliyorum da o bilmez maalesef, bilindik bir marka olması daha iyi olur onun için
Hocam arkadaşımla konuştum da 40'ın üstüne çıkması biraz zormuş kendisi MSI Cyborg 4050'li modelini attı 33 bin TL'ye bir fikriniz var mı acaba bu model hakkında?
Çok teşekkür ederim hocam vakit ayırıp ilgilendiğiniz için. Ben kendisini GameGaraj modelini aldırmaya zorlayacağım hocam o zamanEğer bekleyip para bitirme imkanı olursa kesinlikle GameGaraj almalı. Kendisi kanıtladı attığım model piyasaya girdiğinden beri. Markaya değil modele bakılmalı. LOQ için ekstra RAM yüklemesi yapması da gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.