35-40 bin TL sistem tavsiyesi

Bütçe
40.000

sot enjoyer

Hectopat
Daha fazla  
35-40 bin bütçeye monitor dahil sistem almayı düşünüyorum. Bu zamana kadar laptop kullandım o yuzden masaustu parçalarına bilgi sahibi değilim. Oynayacağım oyunlar da LoL, Fortnite, Sea of Thieves, Apex vs. çok fazla yüksek grafikli hikayeli oyun oynamıyorum genelde + RGB takıntım da yok.
Önerilerinize açığım.

RAM'i 140 TL farkla Kingston, kasayı FSP, SSD ise Adata Legend 1 TB yapın.

2K RX 7700 XT sistem dizmek yerine 1080p monitör alsa bile daha performanslı olmaz mı 4070 alması? 7500F 4070'e 1080P'de darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.

Hayır mantıklı olmaz. 2K oynayabilecekken neden 1080p oynasın?

2K 1080p fark etmez 4070 7700XT'den daha uzun ömürlü çünkü, arkadaş da yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum demiş. 1080p çözünürlükte daha yüksek FPS alarak oynayabilir. Monitör değiştimek ekran kartı değiştirmekten daha kolay.

2K 1080p fark etmez 4070 7700XT'den daha uzun ömürlü çünkü, arkadaş da yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum demiş. 1080p çözünürlükte daha yüksek FPS alarak oynayabilir.
Kardeşim önerdiğin sistem kötü kabullen artık lütfen uğraştırma beni. Aynı fiyata 7800 XT sistem var ama 2K monitöre bütçe kalmıyor diye önermedim. İlla 1080p oynayacaksa yine senin attığın sistem alınmaz 7800 XT varken.

@sot enjoyer Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız veya 1080p oynamak istiyorum diyorsanız bu sistem ve monitörü alın.

Aynı fiyata dediğin Sistem'i benimki gibi doldurmaya kalksan 37k seviyesine geliyor zaten, MSRP fiyatı daha ucuz olan kartı daha pahalıya aldıracaksın adama. Ayrıca sana hakaret falan da etmedim, insan gibi tartışmayı beceremiyorsun daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…