35-40 bin TL sistem tavsiyesi

Bütçe
40.000
500 GB daha fazla olsun diye 7800 XT'den vazgeçsin yani?

Sen şunu açıklasana bana önce?

7800XT'de neymiş bu kadar anlamadım ki, rakibi 4070 zaten?

'Kardeşim attığın sistem daha kötü uğraştırma beni' insan gibi konuşmayı bilsen kendi fikrini düzgünce açıklarsın şöyle bir dille yazmazsın değil mi, bir de girdiği triplere bak Allah için sanki atomu parçalıyor burada.

Aynen reis öyledir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu NVIDIA'mı AMD mi alınır değil, belki konu sahibi Amd'nin sürücü sorunlarıyla uğraşmak istemeyecek? AMD'nin 4070'in rakibi olarak çıkarttığı kart zaten 7800XT. Konu iyice amacından saptı, daha fazla uzatmayalım bence.

valla ben 2 ay önce vatandan topladım

asus msi prime b650mr anakart
4060 ekran kartı
16gb ram 6000mhz
sonradan 16gb daha bende takviye yaptım aynısından.toplam 32gb oldu

amd r5 7500F( turbo hızı baya iyi)
(sadece soğutucu almanız lazım, kule tipi yada sıvı, ama sıvı daha sağlıklı olur)
3.7GHz-5.0GHz

1tb ssd
rampage hacker 650w kasa var gayet memnunum.

30-33k ya falan geldi, fiyat ne ucuz ne de pahalı ama gayet hızlı şekilde çalışıyor.

monitörüde incehesapta uygun fiyatlara var, hem peşin hem taksit bakabilirsin bende alıcam 2.monitör olarak, 40k olmadan toplarsın

Bütçeyi biraz 35 bine yaklaştırsak 4060 Ti'ya da AMD de onun rakibiyle bir sistem olsa kaç yıl götürür beni? Yani çok yüksek oyunlar oynamayacağım saydıklarıma Xbox game passtekikeride ekleyebilirim.

Bütçeyi biraz 35 bine yaklaştırsak 4060 Ti'ya da AMD de onun rakibiyle bir sistem olsa kaç yıl götürür beni?
Hocam ilk attığım 7700XT, 4060 Ti'dan daha iyi zaten.

bu arada vatandan sana windows satmaya kalkışacaklar, tanıdığın güvendiğin bilgisayarcı varsa orda windows kurdur boşa 5-6k verme.

mccafe virüs programı teklif edecekler onu alabilirsin, almamak gibi hata yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…