35-40 bin TL'ye hazır sistem önerisi

EggplantieBeko

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese selamlar,

35000-40000 lira arasında güncel oyunları rahat oynayabileceğim hazır sistem önerisi verebilir misiniz? Bu işlerden pek anlamıyorum montajını yapamayacağım için hazır sistem almam daha doğru gibi düşünmekteyim. Ek olarak 5000-6000 lira bandında Gaming monitör önerebilir misiniz?

Çözünürlük ve grafik ayarı (1440p ultra gibi) beklentiniz nedir? Oynanacak oyunlar Valorant, CS, LOL, ağırlıklı mı; AAA (hikayeli) mi veya karma mı ?

Çözünürlük ve grafik ayarı (1440p ultra gibi) beklentiniz nedir? Oynanacak oyunlar Valorant, CS, LOL, ağırlıklı mı; AAA (hikayeli) mi veya karma mı ?
Hocam karışık fifasından pubgsine GTAsına her tür oyun oynuyorum o yüzden karma diyebiliriz

Gerekli Özelleştirmeler:
RAM 1600 tl farka 32 GB
SSD 1186 tl farka 1 TB Lexar

Monitörde 5000 tl ye bu var ancak ben kendim buna güvenmem.
Benim önerim 7700' e bu olur.

Her şey dahil 45000 tl

Ben çözünürlük renk doğruluğu gibi şeyleri daha çok önemsediğimden benim attığımı alırdım ancak oynadığın oyunlarda yenileme hızı önemli o yüzden alınabilir bence.

Benim attığıma göre artıları;
Tepki süresi
Hz
1080p oynayacak olmandan ötürü daha yüksek fps alacak olman

Eksileri;
VA panel olması
1080p olması (üstelik 27 inç olduğundan orta yakın mesafeden bakınca göze batar.)
Parlaklığı daha az.
VA panel olması
VA olması

Tercih senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…