35-40 bin TL'ye laptop önerisi

rimdt

Femtopat
Daha fazla  
Yardımcı olur musunuz?

Bunlardan hangisi mühendislik ve oyun için uygun?
Beni 5-6 yıl idare edecek, kronik problemi olmayan, malzeme kalitesi ve bataryası iyi oyuncu laptop önerir misiniz? En fazla 38 bin olabilir. HP ve Dell hariç.

Yardımcı olur musunuz?

Beni 5-6 yıl idare edecek, kronik problemi olmayan, malzeme kalitesi ve bataryası iyi oyuncu laptop önerir misiniz? En fazla 38 bin olabilir. HP ve Dell hariç.
M3 işlemcili Macbook Air düşünülebilir

Yardımcı olur musunuz?

Üçü de genel anlamda pişman etmeyecek cihazlar ancak 4050 zamanla yetersiz gelmeye başlayabilir o yüzden Asus'u elemenizi öneririm. Acer Nitro 5 serisinde bazı kişiler ısınma problemi yaşayabiliyor ama alınabilecek bir model. Ben bu cihazı kullanıyorum ısınma sorunu dışında memnunum eğer bütçeniz çıkarsa bunu öneririm: https://www.hepsiburada.com/acer-ni...qlley-002-p-HBCV00005CJIS3?magaza=Hepsiburada
Bu modelde işlemcide sıvı metal var hocam ancak fabrika çıkışı olarak pek güzel sürülmediğinden ısınma sorunları yaşanabiliyor bana da sanırım o cihazlardan biri denk geldi. Oyunlarda genel olarak 85 derecelerde dolaşıyor işlemci. Şimdilik sorunu işlemciyi kısıtlayarak çözdüm ancak servise gönderip sıvı metal yenilettireceğim.

Fortnite 80-85 FPS arası veriyor olmazsa GeForce NOW da kullanılabilir.
Oyun desteği zayıf hocam. Mesele o değil. Neden oyun için laptop alıp bir de geforce now kullanmak zorunda kalsın ki ?

Yardımcı olur musunuz?

Beni 5-6 yıl idare edecek, kronik problemi olmayan, malzeme kalitesi ve bataryası iyi oyuncu laptop önerir misiniz? En fazla 38 bin olabilir. HP ve Dell hariç

MSI Cyborg da olabilir (4060)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı