Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar selam. 5060 Ti'lı bir sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyat aralığında güvenilirs sitelerden önerilerinizi bekliyorum fiyat Max 40k. Şimdiden teşekkürler herkese.
Arkadaşlar selam. 5060 Ti'lı bir sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyat aralığında güvenilirs sitelerden önerilerinizi bekliyorum fiyat Max 40k. Şimdiden teşekkürler herkese.
k0opaenks_ Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #2 Azulaa dedi: Arkadaşlar selam. 5060 Ti'lı bir sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyat aralığında güvenilirs sitelerden önerilerinizi bekliyorum fiyat Max 40k. Şimdiden teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi isteğinizle mi bileşenleri toplamak istiyorsunuz yoksa hazır sistem olarak mı teklif istediniz?
Azulaa dedi: Arkadaşlar selam. 5060 Ti'lı bir sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyat aralığında güvenilirs sitelerden önerilerinizi bekliyorum fiyat Max 40k. Şimdiden teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi isteğinizle mi bileşenleri toplamak istiyorsunuz yoksa hazır sistem olarak mı teklif istediniz?
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #3 k0opaenks_ dedi: Hocam kendi isteğinizle mi bileşenleri toplamak istiyorsunuz yoksa hazır sistem olarak mı teklif istediniz? Genişletmek için tıkla... Hazır olarak hocam. Bir yakınım için alacağız önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki sistemler: Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
k0opaenks_ dedi: Hocam kendi isteğinizle mi bileşenleri toplamak istiyorsunuz yoksa hazır sistem olarak mı teklif istediniz? Genişletmek için tıkla... Hazır olarak hocam. Bir yakınım için alacağız önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki sistemler: Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
haliliskoc Femtopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Temmuz 2025 #4 Azulaa dedi: Hazır olarak hocam. Bir yakınım için alacağız önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki sistemler: Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam sizce de bu fiyatlarda AMD ekran kartı almak daha faydalı olmaz mı?
Azulaa dedi: Hazır olarak hocam. Bir yakınım için alacağız önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki sistemler: Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam sizce de bu fiyatlarda AMD ekran kartı almak daha faydalı olmaz mı?
k0opaenks_ Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #5 Azulaa dedi: Hazır olarak hocam. Bir yakınım için alacağız önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki sistemler: Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-numenor-palit-geforce-rtx5060ti-infinity-3-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55290 Azulaa dedi: Hazır olarak hocam. Bir yakınım için alacağız önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki sistemler: Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam gönderdiklerim 16 gb 5060TI lar 8 gb almanızı tavsiye etmiyorum. İleride triple a oyunlarda vram konusunda darboğaz yaşarsınız keyif vermeyecektir.
Azulaa dedi: Hazır olarak hocam. Bir yakınım için alacağız önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki sistemler: Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-numenor-palit-geforce-rtx5060ti-infinity-3-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55290 Azulaa dedi: Hazır olarak hocam. Bir yakınım için alacağız önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki sistemler: Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam gönderdiklerim 16 gb 5060TI lar 8 gb almanızı tavsiye etmiyorum. İleride triple a oyunlarda vram konusunda darboğaz yaşarsınız keyif vermeyecektir.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #6 haliliskoc dedi: Hocam sizce de bu fiyatlarda AMD ekran kartı almak daha faydalı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarına kendimi bildim bileli sıcak değilim çünkü çok sıkıntı yaşadım. k0opaenks_ dedi: PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-numenor-palit-geforce-rtx5060ti-infinity-3-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55290 Hocam gönderdiklerim 16 gb 5060TI lar 8 gb almanızı tavsiye etmiyorum. İleride triple a oyunlarda vram konusunda darboğaz yaşarsınız keyif vermeyecektir. Genişletmek için tıkla... Sinerji'den gönderdiğiniz PC gayet iyi gibi geldi.
haliliskoc dedi: Hocam sizce de bu fiyatlarda AMD ekran kartı almak daha faydalı olmaz mı? Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarına kendimi bildim bileli sıcak değilim çünkü çok sıkıntı yaşadım. k0opaenks_ dedi: PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-numenor-palit-geforce-rtx5060ti-infinity-3-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55290 Hocam gönderdiklerim 16 gb 5060TI lar 8 gb almanızı tavsiye etmiyorum. İleride triple a oyunlarda vram konusunda darboğaz yaşarsınız keyif vermeyecektir. Genişletmek için tıkla... Sinerji'den gönderdiğiniz PC gayet iyi gibi geldi.