Şuan çok müsait değilim ama yaptığım özelleştirmeler ile en iyilerdendir diye umuyorum. Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.comKardeşime oyun için maksimum 40.000 TL olacak şekilde PC alacağız. Hazır sistemlerden hangilerini tavsiye edersiniz?
Bir de hazır sistem ile toplama arasında çok fark olur mu?
Hazır sistem bilmiyorum fakat toplama olursa toplayabilirim.
Hocam zahmet olmazsa toplayabilir misiniz? Önceliğimiz hazır sistemlerden yana ama eğer güzel bir sistem bulamazsak toplayabiliriz.
Şu an çok müsait değilim ama yaptığım özelleştirmeler ile en iyilerdendir diye umuyorum. Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Teşekkürler hocam aklımda bulunsun bu sistem.AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
40-41K tutuyor.
Eğer bütçeyi zorlamak istemiyorsanız kasayı 650W ve ekran kartını 2 fanlı modele düşürebiliriz. 2K daha ucuzlar sistem.
Sistem güzel gözüküyor ama AMD ekran kartlarına karşı negatiflik var bende. 5060 Ti 16 GB ekran kartlı bir sistem var mı bildiğiniz?
Teşekkürler hocam aklımda bulunsun bu sistem.
AMD bu bütçede tokatlıyor NVIDIA'yı şüpheniz olmasın, yazılım vs. problemleri de 5000 serisinde kaldı zaten.Sistem güzel gözüküyor ama AMD ekran kartlarına karşı negatiflik var bende. 5060 Ti 16 GB ekran kartlı bir sistem var mı bildiğiniz?
Teşekkürler hocam aklımda bulunsun bu sistem.
Ön yargınız olmasın kendimde ana sistemim AMD hiçbir sorun yaşamadım. Diğer NVIDIA sistemimde her yeni driverda sıkıntı çekiyordum. 5060 Tİ 16 GB yapsanız hiç birşey değişmeyecek aksine sistemin genel kalitesi düşecek.
AMD bu bütçede tokatlıyor NVIDIA'yı şüpheniz olmasın, yazılım vs. problemleri de 5000 serisinde kaldı zaten.
Onun attığının soğutması ve güç kaynağı daha iyi, benim attığımın işlemcisi bir tık daha iyi. Onun attığı genel olarak daha iyi ama yakında bilgisayarcı yoksa ve kendin yapmaktan endiseliysen Hazır sistemde kötü değil.Attığınız sistemler arasında çok fark var mı acaba? Özellikleri aynıysa montaj ve kargo süreçleri ile uğraşmamak adına hazır sistemi almayı düşünüyorum.