35-40 bin TL'ye sistem önerisi

Noiryv

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşime oyun için maksimum 40.000 TL olacak şekilde PC alacağız. Hazır sistemlerden hangilerini tavsiye edersiniz?
Bir de hazır sistem ile toplama arasında çok fark olur mu?

Hocam zahmet olmazsa toplayabilir misiniz? Önceliğimiz hazır sistemlerden yana ama eğer güzel bir sistem bulamazsak toplayabiliriz.

40-41K tutuyor.

Eğer bütçeyi zorlamak istemiyorsanız kasayı 650W ve ekran kartını 2 fanlı modele düşürebiliriz. 2K daha ucuzlar sistem.

Şu an çok müsait değilim ama yaptığım özelleştirmeler ile en iyilerdendir diye umuyorum. Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

Sistem güzel gözüküyor ama AMD ekran kartlarına karşı negatiflik var bende. 5060 Ti 16 GB ekran kartlı bir sistem var mı bildiğiniz?
Teşekkürler hocam aklımda bulunsun bu sistem.

Sistem güzel gözüküyor ama AMD ekran kartlarına karşı negatiflik var bende. 5060 Ti 16 GB ekran kartlı bir sistem var mı bildiğiniz?

Ön yargınız olmasın kendimde ana sistemim AMD hiçbir sorun yaşamadım. Diğer NVIDIA sistemimde her yeni driverda sıkıntı çekiyordum. 5060 Tİ 16 GB yapsanız hiç birşey değişmeyecek aksine sistemin genel kalitesi düşecek.

AMD bu bütçede tokatlıyor NVIDIA'yı şüpheniz olmasın, yazılım vs. problemleri de 5000 serisinde kaldı zaten.

AMD bu bütçede tokatlıyor NVIDIA'yı şüpheniz olmasın, yazılım vs. problemleri de 5000 serisinde kaldı zaten.

Attığınız sistemler arasında çok fark var mı acaba? Özellikleri aynıysa montaj ve kargo süreçleri ile uğraşmamak adına hazır sistemi almayı düşünüyorum.

Attığınız sistemler arasında çok fark var mı acaba? Özellikleri aynıysa montaj ve kargo süreçleri ile uğraşmamak adına hazır sistemi almayı düşünüyorum.
Onun attığının soğutması ve güç kaynağı daha iyi, benim attığımın işlemcisi bir tık daha iyi. Onun attığı genel olarak daha iyi ama yakında bilgisayarcı yoksa ve kendin yapmaktan endiseliysen Hazır sistemde kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…