35-40 bin TL'ye sistem önerisi

Saaira

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarı hem hikayeli oyunlar oynamak için(God of War, Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Odyssey, Valhalla, Mirage, Wukong, Elden Ring) hem de 3D tasarım-grafik tasarım-yazılım gibi alanlarda kullanacağım sistemin yanında bir de monitör alacağım; saydığım oyunlarda 2K'da yüksek ayarlarda 70-120 FPS alsam yeterli olur benim için, 3D tasarım-grafik tasarım-yazılım gibi alanlarda ise henüz bir bilgim yok öğrenme aşamasında bana sıkıntı çıkartmasın, yeterli bütçeyi de 45k'ya kadar zorlayabilirim bilgisayarlar hakkında yok denmeyecek kadar bilgim var ama fazla da bir bilgim yok yani istediğim özellikler bütçemi aşıyorsa bilgilendirirseniz mutlu olurum, yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bu bütçede saydığınız oyunlarda 2K yüksek ayarlarda o FPS'leri almak biraz hayal.
5090'lı sistemlerle o hikayeli oyunlarda o FPS'leri alırsınız.

Upscale teknolojilerini kullanırsa o değerlerin üstüne bile çıkar hocam.

45k zorlayıp 5070'li sistemlere bakın derim.

5070'li bir sistem almanız gerek. Dediğiniz FPS değerlerini rahatlıkla alırsınız.

O zaman 5060 Ti veya 9060 XT sistem düşünebilirsiniz hocam

Evet olur monitör dahil.

Peki 1080p de yüksek ayarlarda bütçeme uygun bir sistem bulabilir miyim?

Monitörle 45K.

O zaman 5060 Ti veya 9060 XT sistem düşünebilirsiniz hocam

Arkadaş için NVIDIA daha iyi olur çünkü sadece oyun oynamıyor.

Yardımınız için teşekkür ederim hocam.

@YüzbaşıJohnPrice Hocamın sistemine benzer bir sistem buldum işlemciyi bir tık düşürdüm ve sanırım 7500F ile 7600 arasında fazla bir fark yok İki sorum var birincisi anakartı "ASUS Prime B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX anakart" ile ekran kartını da "INNO3D RTX5060 Ti Twin X2 16 GB GDDR7 128bit ekran kartı" ile değiştireceğim ve fiyatı 42 bin TL oluyor aynı fiyat bandında alabileceğim daha iyi sistemler var mı veya daha ucuza aynı performansta parçalar var mı öğrenmek istiyorum ikincisi de GameGaraj parçaların montajını yaparak gönderiyor mu bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…