35-40k arası laptop önerisi

Bütçe
40000

Emrixxd

Hectopat
Daha fazla  
Bir iki hafta içerisinde laptop alacağım fakat hangisini alacağım bilmiyorum. ASUS A15 4060 Ryzen 7 7435HS modelini Trendyol'da buldum ama satıcılar pek güvenilir gelmedi. Siz ne düşünüyorsunuz veya farklı bir laptop öneriniz var mı? (41 42K bandına çıkabilir fiyat)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir iki hafta içerisinde laptop alacağım fakat hangisini alacağım bilmiyorum. ASUS A15 4060 Ryzen 7 7435HS modelini Trendyol'da buldum ama satıcılar pek güvenilir gelmedi. Siz ne düşünüyorsunuz veya farklı bir laptop öneriniz var mı? (41 42K bandına çıkabilir fiyat)

Önerin için teşekkür ederim

Aorus 15 bkf vardı tahmini bu bantda eğer fiyatı yukseltmediler ise göz atılabilir bi laptop
Önerin için teşekkür ederim ama bir tık bütçemi aşıyor maalesef

Laptop konusunda pek bilgim yok fakat victusların bazılarında sensör sorunları var diyorlardı o sensör sorunu ne oluyor

İncehesap güvenilir mi bu konuda yani Trendyol'da veya Hepsiburada'da Teknorya, GPN Teknoloji gibi yerleri duydum fakat çok güven vermediler İncehesap'ta aynı laptopu buldum Trendyol ile aynı fiyata sizce iyi olur mu? ASUS TUF Gaming FA507NVR-LP158 AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD 8GB RTX 4060 140W FreeDOS 144Hz 15.6 Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com

Son düzenleme:
@Emrixxd Rica ederim.Hocam victusun çok fazla varyasyonu var o dediğiniz sensör sorunu genel üretim hatası mı yoksa belirli modellemelerde mi? Bende bir ara victus almayı düşünüyordum ve böyle sensor ile alakalı bir sorunu duymadım nedense,bana sorarsanız 16 lık victuslar en fp sayılan bilgisayarlardan göz atmaya değer.

@Emrixxd Rica ederim. Hocam Victus'un çok fazla varyasyonu var o dediğiniz sensör sorunu genel üretim hatası mı yoksa belirli modellemelerde mi? Bende bir ara Victus almayı düşünüyordum ve böyle sensor ile alakalı bir sorunu duymadım nedense, bana sorarsanız 16'lık Victus'lar en F/P sayılan bilgisayarlardan göz atmaya değer.

Ben de tam emin değilim birisi S00 gibi 0 ile başlayan modeller de bu problem oluyor demişti problemin ne olduğunu da pek bilmiyorum açıkçası. ASUS TUF A15 Ryzen 7 7435HS 4060 veya Victus 16 i5 14500HX 4060 almayı düşünüyorum ama mesleğim mühendislik ile ilgili olmadığı için pek yazılım programlarına gerek olmayacak sadece slayt hazırlayıp oyun oynayacağım bir bilgisayar arıyorum.

Önerin için teşekkür ederim

Önerin için teşekkür ederim ama bir tık bütçemi aşıyor maalesef

Laptop konusunda pek bilgim yok fakat victusların bazılarında sensör sorunları var diyorlardı o sensör sorunu ne oluyor

İncehesap güvenilir mi bu konuda yani Trendyol'da veya Hepsiburada'da Teknorya, GPN Teknoloji gibi yerleri duydum fakat çok güven vermediler İncehesap'ta aynı laptopu buldum Trendyol ile aynı fiyata sizce iyi olur mu? ASUS TUF Gaming FA507NVR-LP158 AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD 8GB RTX 4060 140W FreeDOS 144Hz 15.6 Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Attığım cihazlar güzel, hall sensoru victus 16'nın s0 ve r0 modellerinde var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı