35-40k gaming laptop önerisi

Bütçe
40.000 TL

aazizk

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. 35k civarlarında, sorun çıkarmayacak, kaliteli sisteme sahip bir gaming laptop önerisi rica edebilir miyim? 40-41k civarları sınır olsa çok makbule geçer. Bir de bu fiyat bandında RTX40 serisi ekran kartına sahip bir cihaz mümkün müdür? Mümkünse bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selam. 35k civarlarında, sorun çıkarmayacak, kaliteli sisteme sahip bir gaming laptop önerisi rica edebilir miyim? 40k sınır olsa çok makbule geçer. Bir de bu fiyat bandında RTX40 serisi ekran kartına sahip bir cihaz mümkün müdür? Mümkünse bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Daha uygun fiyatlı sınıfa bulabilirsin RTX 4060 8gb,16gb ram AMD Ryzen 7 7735hs işlemci var senin için olursa

Daha uygun fiyatlı sınıfa bulabilirsin RTX 4060 8gb,16gb ram AMD Ryzen 7 7735hs işlemci var senin için olursa
Hepsiburadada 36k ya da vardı

Öneri için teşekkürler hocam.

Bu arada bu sistem nasıl sizce?

Sistem özellikleri bakımından iyi bazıları HP markasindan memnun değil hani bazı modellere kronik sorunları oluyor diyorlar ama victus modelini duzeltmiş diyorlar youtubede incelemer var ama ben asusu tercih ederim

Birde biraz daha para ekleyebilirim dersen

Böyle bir model var RTX 4070 Ryzen 9 7940hs i7 13700 den daha güçlü

Selamlar. 35k civarlarında, sorun çıkarmayacak, kaliteli sisteme sahip bir gaming laptop önerisi rica edebilir miyim? 40-41k civarları sınır olsa çok makbule geçer. Bir de bu fiyat bandında RTX40 serisi ekran kartına sahip bir cihaz mümkün müdür? Mümkünse bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Birde asusun rog g16 var 40 k ya i7 13650hx
RTX 4050 diğer yazdıklarıma göre ekran kartı düşüktür ama kasa kalitesi konusunda beğenilen laptoptur

Sistem özellikleri bakımından iyi bazıları HP markasindan memnun değil hani bazı modellere kronik sorunları oluyor diyorlar ama victus modelini duzeltmiş diyorlar youtubede incelemer var ama ben asusu tercih ederim

RTX 4050 diğer yazdıklarıma göre ekran kartı düşüktür ama kasa kalitesi konusunda beğenilen laptoptur
Normalde Asus tuf gaming a15 serilerinde ısinma sorunu oluyormuş ama 2023 modelde çözmüş diyorlar ne kadar doğrudur bilmem.Bende Asus RTX 4060 modelini almayı dusunuyorum

Son düzenleme:

Normalde Asus tuf gaming a15 serilerinde ısinma sorunu oluyormuş ama 2023 modelde çözmüş diyorlar ne kadar doğrudur bilmem.Bende Asus RTX 4060 modelini almayı dusunuyorum
Hocam linkini attığınız sistem 4070 değil, 4060. İşlemcisi de Ryzen 9 7940hs değil, Ryzen 7 7735hs. Acaba linki mi yanlış attınız yoksa yazdığınız bilgilerde mi bir problem var?

Bir de bahsettiğiniz Asus ROG cihazın linki varsa atabilir misiniz?

Hocam linkini attığınız sistem 4070 değil, 4060. İşlemcisi de Ryzen 9 7940HS değil, Ryzen 7 7735HS. Acaba linki mi yanlış attınız yoksa yazdığınız bilgilerde mi bir problem var?

Bir de bahsettiğiniz ASUS ROG cihazın linki varsa atabilir misiniz?

Muhtemelen https://www.hepsiburada.com/asus-tu...IP?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail bunu atacaktı.

ROG iyidir ancak 4050 için 40k değmez gibi. ROG kalitesinde HP Omen 16-WF0033NT 7Q7Y5EA i5-13500HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu cihaz var. Asus ROG Strix G16 G614JV-N3158 i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu da 4060'lı ROG.

Hocam linkini attığınız sistem 4070 değil, 4060. İşlemcisi de Ryzen 9 7940hs değil, Ryzen 7 7735hs. Acaba linki mi yanlış attınız yoksa yazdığınız bilgilerde mi bir problem var?

Asus ROG olan bu belki başka sitelerde daha uyguna bulabilirsin

RTX 4070 olan da bu ben kopyaladim sanmıştım aynısını atmışım meğer

Asus ROG olan bu belki başka sitelerde daha uyguna bulabilirsin

RTX 4070 olan da bu ben kopyaladim sanmıştım aynısını atmışım meğer
Benim düşüncem RTX 4070 ve Ryzen 9 sizi bayağı götüreceğini düşünüyorum ama siz yine farklı bir konu açın (bilgisayarın adını yazıp) elinde bu bilgisayarlardan olan var ise yardımcı olurlar

Son düzenleme:

Ben Asus konusunda konu açmıştım benim profilimden giriver

Hocam kafamı karıştıran şeylerden biri de bu.

HP Victus'un 4060'lı, 32 GB Ram'li, i7 13700h işlemcili ve 1TB SSD'li sistemi 40k.

HP Omen'in ise 4060'lı, 16 GB Ram'li, i5 13500hx işlemcili ve 512 GB SSD'li sistemi 42k.

Karşılaştıracak olursak Victus; Ram, SSD depolama alanı ve fiyat yönünden önde. Omen ise anladığım kadarıyla kasa kalitesi ve soğutma sistemi ile önde. (Hangisinin işlemcisinin daha iyi olduğunu çözemedim maalesef ama Omen'inkinin bir tık daha iyi olmasıyla birlikte hemen hemen aynı segmentteler sanırım.)

Böyle bir durumda hangisini tercih etmek daha doğru olur. İçten içe Victus'a sıcak baksam da yanlış karar vermek istemiyorum.

Bu arada bahsettiğim Victus sistemin linki:

Hocam kafamı karıştıran şeylerden biri de bu.

HP Victus'un 4060'lı, 32 GB RAM'li, i7 13700H işlemcili ve 1TB SSD'li sistemi 40k.

HP Omen'in ise 4060'lı, 16 GB RAM'li, i5 13500HX işlemcili ve 512 GB SSD'li sistemi 42K.

Karşılaştıracak olursak Victus; RAM, SSD depolama alanı ve fiyat yönünden önde. Omen ise anladığım kadarıyla kasa kalitesi ve soğutma sistemi ile önde. (Hangisinin işlemcisinin daha iyi olduğunu çözemedim maalesef ama Omen'inkinin bir tık daha iyi olmasıyla birlikte hemen hemen aynı segmentteler sanırım.)

Böyle bir durumda hangisini tercih etmek daha doğru olur. İçten içe Victus'a sıcak baksam da yanlış karar vermek istemiyorum.

Bu arada bahsettiğim Victus sistemin linki:

Aradaki fark 2K iken victusa yanaşmanızı önermem hocam. Yazılımsal ve donanımsal olarak Omen Victus'un abisi sayılır. Victus'ta kontrol uygulamasının adı bile HP Omen Gaming Hub :D. Omen daha üst segment cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı