35-40k monitör dahil sistem tavsiyesi

Bütçe
35.000 tl

Çok daha içe sinen bir sistem olmuş hocam. Önceki kasave 650W PSU'da aklımbiraz kalmıştı. Şimdi marka olarak da XPG yeni de olsa F/P sistemlerde çok gördüğüm bir marka oldu.
4070s için hangi marka/modeli önerirsiniz.

Hocam kasa+PSU olarak galiba XPG Valor Air 750W Gold ATX kasa.

Tebilon'daki kasaya PSU dahil mi yoksa sadece kasa fiyatı mı?

Stokta yok gösteriyor ama ben mi yanlış linke girdim.

Ben akıldan söyledim hocam stok yok gözüküyor evet. XPG neymiş böyle ya . Şunu düşünebilirsiniz. XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa yine XPG abimizden . Kasanın tipi vs hoşunuza gitmediyse sizde bakabilirsiniz hocam. 750w gold psu olsun fanlı ve parçaların sığabileceği zevkinize göre kasa bakabilirsiniz sizde. Kasa işi biraz zevk işi çünkü.

Hocam tam da onu düşünüyordum . Nelere dikkat etmem gerekiyor. Benim düşüncem beyaz kasa olsa sanki daha bi güzel olur gibi. Hem anakart da beyaz her ne kadar dipte kalsa da. Ayrıyetten böyle daha bodur kısa geniş oluyor ya onlardan verebileceğiniz örnek var mı?

Akvaryum kasa mı? Akvaryum kasalar ısınıyor hocam ya çok bulaşmayın onlara.

Akvaryum kasa mı? Akvaryum kasalar ısınıyor hocam ya çok bulaşmayın onlara.

AA o zaman bundan devam. Aynı bu modelin beyazından baktım ama yok galiba. Ayrıca monitör olarak 2K 144-180Hz bandında hangi modeller önerirsiniz hocam. MSI öneriniz vardı ama onun tam modelini bulamadım bir türlü.

Son düzenleme:
AA o zaman bundan devam. Aynı bu modelin beyazından baktım ama yok galiba. Ayrıca monitör olarak 2K 144-180Hz bandında hangi modeller önerirsiniz hocam. MSI öneriniz vardı ama onun tam modelini bulamadım bir türlü.
2k monitör hiç kullanmadım hocam. Ara çözünürlük olduğu için bi türlü kanımda kaynamadı . Aklımda bi model yok açıkçası 2k da biraz cahilim . Araştırmam gerek.

Monitör bütçesi neydi bu arada? Samsung Odyssey G6 32" LS32BG652EUXUF Monitör şu baya iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…