yusuferen2134 Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Kasa önerebilir misiniz? İtopya veya Vatan'dan olursa daha iyi olur diğer mağazalara pek güvenmiyorum ama güvenilir ise farklı mağaza da olur. Böyle bir kasa topladım güzel midir? Son düzenleme: 12 Haziran 2025
Kasa önerebilir misiniz? İtopya veya Vatan'dan olursa daha iyi olur diğer mağazalara pek güvenmiyorum ama güvenilir ise farklı mağaza da olur. Böyle bir kasa topladım güzel midir?
Emre3322 Kilopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 995 Çözümler 5 12 Haziran 2025 #2 PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Buna da bir bak istersen.
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Buna da bir bak istersen.