yer önemli değil hocam. peşin fiyatına 3 taksit veriyor sanırım itopya ve incehesap sinerjiye bakacağım. fiyat performans olsun istiyorum. 2 senedir pek bakmıyorum piyasaya da şu an inceliyorum tek tek model model.Sinerji veya İtopya'dan toplayabilirsiniz direkt kasayı düşünürsek 45e güzel sistem çıkartabilirim. Oyun olarak AMD kullanmanız daha sağlıklı.
PSU için böyle bir yorum buldum.
- UVP (Under Voltage Protection) koruması yok.
- OTP (Over Temperature Protection) koruması yok.
- Kapasitörler Çin malı. Tayvan veya Japon olması gerekir.
- Bulk cap CapXon, iyi bir marka ancak kapasitesi düşük (330 uF 420V), Hold-Up Time kısa olabilir.
- Fanı en giriş seviye rulman tipi olan "sleeve" rulmanını kullanıyor. Bu rulmanların ömrü kısadır ve ömrü dolunca ses çıkarmaya başlar.
- Fan profili agresif, %50 yük üzerinde duyulmaya başlıyor. %80 ve üzeri yükte gürültülü çalışıyor.
- Son olarak 80+ White olması da bir eksi sayılabilir. Her ne kadar 80+ sertifikası kaliteye etki etmese bile Bronze, Silver, Gold güç kaynaklarının uçuştuğu yerlerde neden white alalım k
FSP Hyper 80+ Pro 650W Nasıldır?
Belirttiğim güç kaynağı nasıldır? Deneyimi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim RTX3070 ve 12400F sistem için alacağım. Ayrıca bu siteden daha önce alışveriş yapmış olan var mı...www.technopat.net
Yer önemli değil hocam. Peşin fiyatına 3 taksit veriyor sanırım İtopya ve İncehesap Sinerji'ye bakacağım. Fiyat performans olsun istiyorum. 2 senedir pek bakmıyorum piyasaya da şu an inceliyorum tek tek model model.
Sinerji veya İtopya'dan toplayabilirsiniz direkt kasayı düşünürsek 45e güzel sistem çıkartabilirim. Oyun olarak AMD kullanmanız daha sağlıklı.
İki sistemde alınmaz.