35-45 bin TL laptop önerisi

Bütçe
45.000

hekdısytem

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ilk kez bir oyuncu laptopu alıyorum, normalde konsolda oynardım, desteğinize ihtiyacım var.

Güzel, canlı renkli ve iyi cozunurluklu (video editing işleri için) ekrana sahip ve RTX4000 serisi barındıran bir laptop arıyorum.

Bütün marka modellere bakınmaya çalıştım ama tam anlamıyorum ve herkes neredeyse her markadan şikayetçi. MSI dahi olsa alma diyenler var, gözümü korkuttu bu durum da.

İşlemci ve RAM önemli değil amamin 16 GB RAM olsa iyi olur.

Merhaba dostlar, ilk kez bir oyuncu laptopu alıyorum, normalde konsolda oynardım, desteğinize ihtiyacım var.

Güzel, canlı renkli ve iyi cozunurluklu (video editing işleri için) ekrana sahip ve RTX4000 serisi barındıran bir laptop arıyorum.

Bütün marka modellere bakınmaya çalıştım ama tam anlamıyorum ve herkes neredeyse her markadan şikayetçi. MSI dahi olsa alma diyenler var, gözümü korkuttu bu durum da.

İşlemci ve RAM önemli değil amamin 16 GB RAM olsa iyi olur.

Acer Nitro serisi laptoplar gayet güzel arkadaşımda var hiç sorun yaşamadı henüz, alternatif olarak HP Victus ve Lenovo LOQ serilerine bakabilirsin.

Acer Nitro serisi laptoplar gayet güzel arkadaşımda var hiç sorun yaşamadı henüz, alternatif olarak HP Victus ve Lenovo LOQ serilerine bakabilirsin.
teşekürler. peki qhd vs bir laptop öneriniz var mı?

Kötülenmesinin nedeni bazı insanlara ısınanları göndermiş olmaları ama bu bütçede daha iyisi yok.
peki biraz daha ekleyip 50 bin e bulabilir miyim?

Bu bütçeye zor 2K ekranlı laptoplar vs 50000-60000 bandındalar.
hadi ya... dell görmüştüm bir tane gaming 16 diye onda 2k ekran vardı ama çok gömüldüğünü gördüm.

güzel duruyor teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı