AlpCbc
Hectopat
Daha fazla
Herkese iyi akşamlar. Uzun zamandır bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Daha önce PlayStation4 kullandım ama bilgisayarlar konusunda aman aman bilgi sahibi değilim. Lisede bir laptopum vardı fakat pek oyun oynanacak bir cihaz değildi CS ETS 2 gibi basit oyunlar oynuyordum. 45k ya kadar bir bütçem var. Bu paraya laptopa kıyasla masaüstü olarak daha iyi bir sistem dizebileceğimi biliyorum fakat hem odam küçük olduğu için bilgisayar ve masaya ayırabilecek pek bir alanım yok hem de zaman zaman kuzenlerime arkadaşlarıma gittiğim için taşınabilir olması benim için öncelikli. Bayağıdır araştırıyorum MSI Cyborg, ASUS TUF ve HP Victus serileri en çok karşıma çıkan modeller fakat onların da çok çeşitli farklı versiyonları var. İlk başta Casper Excalibur serisi dikkatimi çekmişti diğer markalara nazaran daha uygun sayılır düzeydeydi fakat onunuda olumludan çok olumsuz yorumunu gördüm. Erazer diye bir marka çıkmış piyasaya alman menşeli olduğu söyleniyor ve saydığım markalara göre çok daha iyi özelliği neredeyse aynı fiyata satılıyor fakat onunla ilgili hiçbir yorum göremedim. YouTube'da inceleyenler ballandıra ballandıra anlatmışlar onlara da pek güvenemedim açıkçası. Genel olarak FC'den GTA'ya RDR2 Last of Us gibi birçok oyunu sorun çıkarmadan oynayabileceğim kronik sıkıntısı olmayan bir cihaz arıyorum. Ayrıca bu Kara Cuma indirimlerini denk getirip normalde bütçemin biraz daha üstünde olan bir cihazı bütçem civarında alabilirsem çok daha kârlı olur diye düşünüyorum. Kısacası 45 maksimum 50bine kadar hangi cihazları önerirsiniz?