35-45 bin TL sistem tavsiyesi

Bütçe
35000

umvtdeniz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar durum malum zaten,35.45 bin TL aralığında taksit seçeneği olan mümkünse vade farksız olabilir.

Kasada istediklerim kesinlikle özelleştirmede sıvı soğutucu olsun ve DDR5 bir sistem olsun ve 4060 Ti 4070 Super olabilir ekran kartları.

Arkadaşlar durum malum zaten,35.45 bin TL aralığında taksit seçeneği olan mümkünse vade farksız olabilir.

Kasada istediklerim kesinlikle özelleştirmede sıvı soğutucu olsun ve DDR5 bir sistem olsun ve 4060 Ti 4070 Super olabilir ekran kartları.

Bu sistemi satın aldım özelleştirme olarak 1 adet LEE500 sıvı soğutma ve 2x8 RGB'li RAM eklemesi yaptım.

Fiyatını asla hak etmeyen bir sistem sizin yerinize olsam iade ederdim hocam. Tabi kendiniz bilirsiniz.

Bu fiyata RTX 4070 Super sistemler var.

Bu fiyata DDR4 sistem alınmaz.

Son düzenleme:
Fiyatını asla hak etmeyen bir sistem sizin yerinize olsam iade ederdim hocam. Tabii kendiniz bilirsiniz.

Hocam PC hocası sistemlerine göz attım, fakat AMD ekran kartı istemiyordum bu yüzden bu sistemi satın aldım. AI ile uğraştığım için VRAM benim için önemliydi ve fiyat 39 bin i geçmemeliydi, DDR5 sistem olmuş oldu gelecekte yükseltmeye devam edebilirim. Bu fiyata daha iyi sistemler var farkındayım ama AMD tarafında maalesef NVIDIA olarak yok. İşim gereği kaybedecek vaktim de yok o yüzden memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı