Selamlar, öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Kardeşim uzun süredir kötü bilgisayarla idare etmeye çalıştığından onun için bir sürpriz yapmak istedim.
Intel CPU + NVIDIA GPU + DDR5 bir kasa toplamak istiyorum.
Ayrı ayrı toplamak için hesapladığımda fiyatlar bir tık uçuk olduğundan şu an İncehesap'taki hazır sistemlerden isteklerime uygun bir sistem arıyorum, şimdilik şu gözüme çarptı:
PCH KING V1.2 | Intel i5-14400F | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Bu sistemde benim aklıma takılan iki sorun var: Gainward sorun yaratır mı? Colorful anakart işimi görür mü?
Gözüme çarpan bir diğer sistem ise şu:
Verto PBM | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 Ti 16 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
(Ekran kartı MSI 5060 Ti 16 GB 3 fanlı ile değiştirilmiş versiyonu)
Bu sistemlerden herhangi birisi beni üzer mi? İleride "şunu alsaydım keşke" diyeceğim bir durum yaratır mı sizce?
Eğer sizin tavsiye ettiğiniz başka hazır sistem varsa bunlara da açığım, ekran kartının en düşük 4060 Ti(16 GB) seviyesinde olmasını istiyorum, işlemci için de 14400F uygun gibi geldi benim için. Hazır sistem bulmakla uğraşmak istemez ve yine de bana bir katkınızın olmasını istiyorsanız, "kesinlikle bu seviye bir sistem için şu anakartı almalısın" gibi yorumlarınız da benim için çok değerlidir. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.