35-50 bin TL bütçeye hazır sistem tavsiyesi

DudeWhat

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu yazın veya seneye çalışacağım bir de babamdan para alacağım. Masaüstü oyun için kullanacağım veya başka şeyler içinde bana öneri verebilir misiniz? Hem hazır kasa, hem monitör, hem mouse, hem klavye şu anlık aklımda olan hazır kasa bu.

Bütçe aralığı: 35-45 bin veya 35-50 bin TL fazla çıkacağımı zannetmiyorum.

Attığın sistem berbat. 50k bütçede 9070XT sistemler çıkabiliyor eğer bulamazsan 5070'li bir sistem bakabilirsin.
Ekipmanlar ile birlikte toplama bir şekilde 5070'li bir sistem çıkabilir hazır şart ise biraz zor.

Bilmiyorum kanka önerebilirsin yani amacım AMD + GeForce RTX kombosu yapmak yani CPU + GPU anladın sen birçok arkadaşıma dedim AMD mi Intel mi bazıları Intel bazıları AMD AMD darboğaz yapıyor dediler bazıları AMD oyun için daha iyi dediler yani en koyu Intel fanı arkadaşım bilene diyor Intel bozuk işlemci satıyor ama yine de Intel AMD al sen yine de dedi benim fikrimce AMD hem iyi hem daha ucuz yani eğer bana kasa önerebilirsen öner bu konularda bilgim var ama yine de önerebilirsen sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu yazın veya seneye çalışacağım bir de babamdan para alacağım. Masaüstü oyun için kullanacağım veya başka şeyler içinde bana öneri verebilir misiniz? Hem hazır kasa, hem monitör, hem mouse, hem klavye şu anlık aklımda olan hazır kasa bu.

Bütçe aralığı: 35-45 bin veya 35-50 bin TL fazla çıkacağımı zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı