35-50 bin TL sistem nasıl toplanır?

sw1ndl3x

Yoctopat
Daha fazla  
Genel olarak eskiden bunun tartışmaları yapılmış ama daha yenilikçi durması için tekrar sormaya karar verdim. Dizüstü bilgisayarımı satıyorum ve kasa toplamak istiyorum ama nasıl toplanır gram bilmiyorum. Bütçem ne kadar hala satamadığım için emin değilim ama minimum 35 bin ve maksimum 50 bin gibi duruyor. İlk olarak ne seçerek başlamalıyım? 2 TB hard diskim ek olarak var.

Bütçe artarsa bu.
Artmazsa bu sistem.

Önerilerin için çok teşekkürler fakat belirtmeyi unutmuşum bir de monitor alacağım bu yüzden ek bir paranında kalması gerek. Yani 45 civarında bir şey tutarsa daha iyi olur önerin tekrardan varsa sevinirim yoksada canın sağ olsun.

Az zorlayıp Aigo 360 TwinMOS RAM ile bunu al derim

Elle mi alacaksın öyle yaparsa şu soğutucuyu kullanma Arctic Liquid Freezer III Pro var 3800TL 240mm o daha iyi olur veya Phantom Spirit.

Çok üzgünüm birazcık cevap vermem geç oldu tatildeyim. Ve önerin içinde teşekkürler umarım bir an laptopumu satar bu ürünü alırım sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…