35-50 dolar oyun tavsiyesi

Bütçe
35-50 dolar

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Çoğu büyük bütçeli oyuna sahibim ve oyun bulmakta sıkıntı çektiğim bir dönemdeyim. Teması ve kalitesi bakımından hoşuma giden oyunlar bulmakta zorlanıyorum. Hayran kalacağım, daha önce oynamadığım, büyük bütçeli oyunlar önerilmesini bekliyorum. Bilim Kurgu ve uzay teması hariç çoğu temayı seven biriyim. Bütçem 35-50 dolar arası duruma göre artabilir. Tavsiyelerinizi beliyorum.

Aklımda ki bazı oyunlar:
-Spider-Man 2 (İndirimde 49 dolara düşüyor ama bu fiyatı hak eden bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Daha önce alıp 2 saat oynayıp iade etmiştim eğer ikna olursam tekrar şans verebilirim.
-Cronos The New Dawn (RE9'u yeni oynayıp bitirdim. Korku-hayatta kalma türündeki oyunları severim ama türün en başarılı oyunlarından olan RE serisini yalayıp yutunca bu oyuna biraz uzak kalasım geldi ortalama bir oyun hissi verdiğinden ötürü)
-Ghost of Tsushima (Bu da 2 saat oynayıp iade ettiğim oyunlardan biri olmuştu. Yapısı gereği Ubisoft formülünü kullandığını çok hissettiren bir oyundu bu yüzden katlanamayacağımı düşündüm ve iade ettim. Fikrimi değiştiren olursa tekrardan düşünebilirim)
-Assassin's Creed Shadows (Artık midemin bulandığı o Ubisoft formülünden dolayı uzak durmaya çalıştığım ama grafik kalitesi ve videolardan izlediğim vuruş hissinden dolayı dikkatimi çeken bir oyun)
-Expedition 33 (İlk çıktığında Game Pass'den oynayıp bitirdim ve 1 kere de YT'den izlemiş olmama rağmen canım çekiyor bu oyunu. Steam'den de alıp bitirmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum tabii)
-Horizon Forbidden West (Temasından dolayı ilk oyununu 4 saat oynayıp saldım. Hikayesi dikkatimi çekmişti ama o dünya nedense beni hiç içine çekmedi. İkinci oyuna şans vermek mantıklı bir seçenek mi?)
-Fatal Frame 2 Crimson Butterfly Remake ( Bu seri hakkında da hiçbir bilgim yok, sadece psikolojik-korku türüne olan hayranlığımdan dolayı dikkatimi çekti)

Ön sipariş düşündüğüm oyunlar:
007 First Lİght.
Pragmata (Nasıl çıkacağına dair korkularım olan bir oyun)
Life is Strange Reunion.

Son düzenleme:
Çoğu büyük bütçeli oyuna sahibim ve oyun bulmakta sıkıntı çektiğim bir dönemdeyim. Teması ve kalitesi bakımından hoşuma giden oyunlar bulmakta zorlanıyorum. Hayran kalacağım, daha önce oynamadığım oyunlar önerilmesini bekliyorum. Bilim kurgu ve uzay teması hariç çoğu temayı seven biriyim. Bütçem 35-50 dolar arası duruma göre artabilir. Tavsiyelerinizi beliyorum.

Aklımda ki bazı oyunlar:
-Spider-Man 2 (indirimde 49 dolara düşüyor ama bu fiyatı hak eden bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Daha önce alıp 2 saat oynayıp iade etmiştim eğer ikna olursam tekrar şans verebilirim.
-Cronos the New dawn (RE9'u yeni oynayıp bitirdim. Korku-hayatta kalma türündeki oyunları severim ama türün en başarılı oyunlarından olan re serisini yalayıp yutunca bu oyuna biraz uzak kalasım geldi ortalama bir oyun hissi verdiğinden ötürü)
-Ghost of Tsushima (bu da 2 saat oynayıp iade ettiğim oyunlardan biri olmuştu. Yapısı gereği Ubisoft formülünü kullandığını çok hissettiren bir oyundu bu yüzden katlanamayacağımı düşündüm ve iade ettim. Fikrimi değiştiren olursa tekrardan düşünebilirim)
-Assassin's Creed Shadows (artık midemin bulandığı o Ubisoft formülünden dolayı uzak durmaya çalıştığım ama grafik kalitesi ve videolardan izlediğim vuruş hissinden dolayı dikkatimi çeken bir oyun)
-Expedition 33 (ilk çıktığında Game Pass'den oynayıp bitirdim ve 1 kere de YT'den izlemiş olmama rağmen canım çekiyor bu oyunu. Steam'den de alıp bitirmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum tabii)
-Horizon forbidden West (temasından dolayı ilk oyununu 4 saat oynayıp saldım. Hikayesi dikkatimi çekmişti ama o dünya nedense beni hiç içine çekmedi. İkinci oyuna şans vermek mantıklı bir seçenek mi?)
-Fatal frame 2 Crimson butterfly remake ( bu seri hakkında da hiçbir bilgim yok, sadece psikolojik-korku türüne olan hayranlığımdan dolayı dikkatimi çekti)

Ön sipariş düşündüğüm oyunlar:
007 first light.
Pragmata (nasıl çıkacağına dair korkularım olan bir oyun)
Life is Strange reunion.

Crimson desert çıkmasına az kaldı. Beklentilerin büyük olduğu ve tahminimce bayağı iyi olacak diye düşündüğüm bir oyun.

Spider-Man fiyatını hak ediyor hocam ülkemizde ekonomi kötü XD.

Bu bilgilendirmeyi yapmasanız haberim olmayacaktı hocam 😃. Şaka bir yana bana da en mantıklı gelen oyun o şu an. Canım Spider-Man çekiyor.

Crimson desert çıkmasına az kaldı. Beklentilerin büyük olduğu ve tahminimce bayağı iyi olacak diye düşündüğüm bir oyun.

Aldım hocam onu.

Bu bilgilendirmeyi yapmasanız haberim olmayacaktı hocam 😃. Şaka bir yana bana da en mantıklı gelen oyun o şu an. Canım Spider-Man çekiyor.

Aldım hocam onu.

Arkadaşlarınızla ya da tek başınıza oynamak için 7 Days to Die önerebilirim. Forza Horizon 6 ön spariş verebilirsin. Oynamadıysan kessinlikle oynamanı tavsiye ettiğim bir diğer oyun Road 96 olur.

Arkadaşlarınızla ya da tek başınıza oynamak için 7 Days to Die önerebilirim. Forza Horizon 6 ön spariş verebilirsin. Oynamadıysan kessinlikle oynamanı tavsiye ettiğim bir diğer oyun Road 96 olur.

Arkadaşım yok hocam solo takılıyorum genelde. Yarış oyunlarını sevmiyorum. Road 96 da oynadım.

Arkadaşım yok hocam solo takılıyorum genelde. Yarış oyunlarını sevmiyorum. Road 96 da oynadım.

The Beast Inside.
Seviyorsanız FromSoftware oyunları.
Chapter 5I yakın bir zamanda çıkan Poppy Playtime serisi.
Monster Hunter wilds önerebilirim 52 dolara.
Megabonk sizi içine çekebilir.
Endless Legend öneririm.
Eğer simulasyon seviyorsanız.
Drug dealer Simulator 2
Streamer Life Simulator.
Oynamadıysanız hem hollow Knight hem de yeni oyununu öneririm.
Bunlar harici klasik 50 tane oyun öneri listemi atayım belki sizi çeken bir şey vardır.
1- Batman Telltale series 1/2
2- Batman Arkham serisi.
3- Dead Space 1-2-3
4- Tomb Raider 3lemesi.
5- The Long Dark.
6- Crysis.
7- GTA 4
8- BioShock serisi.
9- Dying Light 1/2
10- Baldur's Gate 3
11- the Wolf Among Us.
12- Heavy Rain.
13- Assassin's Creed serisi.
14- Hitman.
15- Kingdom Come: Deliverance.
16- Elden Ring.
17- Cyberpunk.
18- Stardew Valley.
19- Final Fantasy (her kesme hitap etmez)
20- Diablo 4
21- Hades.
22- Fallout serisi.
23- Medieval Dynasty.
24- Mount & Blade II: Bannerlord.
25- The Walking Dead Telltale series.
26- S.T.A.L.K.E.R.. Serisi.
27- Until Dawn.
28- Soma.
29- the Beast Inside.
30- fears the fathom serisi.
31- NieR: Automata.
32- Hogwarts Legacy.
33- yuppie psycho.
34- Little Nightmares serisi.
35- dave the diver.
36- Don't Starve Together.
37- Nioh: Complete Edition.
38- punch club.
39- This War of Mine.
40- happy's humble burger farm.
41- ıntravenous.
42- the hex.
43- dinkum.
44- Cuphead.
45- Tavern Master.
46- hollow Knight.
47- Resident Evil serisi (neredeyse hepsinin Remastered geldi)
48- arcade paradise.
49- the Callisto Protocol.

Oynamadğınızı oyunlar olduğuna eminim. Hepsine şans verebilirsiniz.

The Beast Inside.
Chapter 5I yakın bir zamanda çıkan Poppy Playtime serisi.
Megabonk sizi içine çekebilir.
Endless Legend öneririm.
Eğer simulasyon seviyorsanız.
Drug dealer Simulator 2
Streamer Life Simulator.
Oynamadıysanız hem hollow Knight hem de yeni oyununu öneririm.
Bunlar harici klasik 50 tane oyun öneri listemi atayım belki sizi çeken bir şey vardır.
1- Batman Telltale series 1/2
2- Batman Arkham serisi.
3- Dead Space 1-2-3
4- Tomb Raider 3lemesi.
5- The Long Dark.
6- Crysis.
7- GTA 4
8- BioShock serisi.
9- Dying Light 1/2
10- Baldur's Gate 3
11- the Wolf Among Us.
12- Heavy Rain.
13- Assassin's Creed serisi.
14- Hitman.
15- Kingdom Come: Deliverance.
16- Elden Ring.
17- Cyberpunk.
18- Stardew Valley.
19- Final Fantasy (her kesme hitap etmez)
20- Diablo 4
21- Hades.
22- Fallout serisi.
23- Medieval Dynasty.
24- Mount & Blade II: Bannerlord.
25- The Walking Dead Telltale series.
26- S.T.A.L.K.E.R.. Serisi.
27- Until Dawn.
28- Soma.
29- the Beast Inside.
30- fears the fathom serisi.
31- NieR: Automata.
32- Hogwarts Legacy.
33- yuppie psycho.
35- dave the diver.
38- punch club.
39- This War of Mine.
41- ıntravenous.
42- the hex.
43- dinkum.
44- Cuphead.
45- Tavern Master.
46- hollow Knight.
47- Resident Evil serisi (neredeyse hepsinin Remastered geldi)
48- arcade paradise.
49- the Callisto Protocol.

Oynamadğınızı oyunlar olduğuna eminim. Hepsine şans verebilirsiniz.

Hocam hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim ama ben bu oyunların hepsini az çok biliyorum. Oynamadığım 9-10 oyun var ama onlar da çok büyük olan oyunlar değiller. Aradığım oyunun ya hayranlık verici bir hikayesi ya oynanışı ya da atmosferi olmasını istiyorum. Aklımda olan oyunlardan da az çok anlamışsınızdır zaten. Önerdiklerinizden de oynadıklarımı belirteyim:

The Beast Inside. (Oynadım)
Chapter 5I yakın bir zamanda çıkan Poppy Playtime serisi.(Oynadım)
Megabonk sizi içine çekebilir.(Oynadım)
Endless Legend öneririm.
Eğer simulasyon seviyorsanız. (simülasyon hiç sevmem)
Drug dealer Simulator 2
Streamer Life Simulator.
Oynamadıysanız hem hollow Knight hem de yeni oyununu öneririm.(Oynadım)
1- Batman Telltale series 1/2(Oynadım)
2- Batman Arkham serisi.(Oynadım)
3- Dead Space 1-2-3(Oynadım)
4- Tomb Raider 3lemesi.(Oynadım)
5- The Long Dark.
6- Crysis.(Oynadım)
7- GTA 4(Oynadım)
8- BioShock serisi.(Oynadım)
9- Dying Light 1/2(Oynadım)
10- Baldur's Gate 3(Oynadım)
11- the Wolf Among Us.(Oynadım)
12- Heavy Rain.(Oynadım)
13- Assassin's Creed serisi.(Oynadım)
14- Hitman.
15- Kingdom Come: Deliverance.(Oynadım)
16- Elden Ring.(Oynadım)
17- Cyberpunk.(Oynadım)
18- Stardew Valley.
19- Final Fantasy (her kesme hitap etmez)(Oynadım)
20- Diablo 4(Oynadım)
21- Hades.(Oynadım)
22- Fallout serisi.
23- Medieval Dynasty.(Oynadım)
24- Mount & Blade II: Bannerlord.(Oynadım)
25- The Walking Dead Telltale series.(Oynadım)
26- S.T.A.L.K.E.R.. Serisi.(Oynadım) Sadece 2.oyunu
27- Until Dawn.(Oynadım)
28- Soma.(Oynadım)
29- the Beast Inside.(Oynadım)
30- fears the fathom serisi.(Oynadım)
31- NieR: Automata.(Oynadım)
32- Hogwarts Legacy.(Oynadım)
33- yuppie psycho.
35- dave the diver.
38- punch club.
39- This War of Mine.(Oynadım)
41- ıntravenous.
42- the hex.
43- dinkum.
44- Cuphead.(Oynadım)
45- Tavern Master.
46- hollow Knight.(Oynadım)
47- Resident Evil serisi (neredeyse hepsinin Remastered geldi)(Oynadım)
48- arcade paradise.
49- the Callisto Protocol.(Oynadım)

Aklımda ki bazı oyunlar:
-Spider-Man 2 (İndirimde 49 dolara düşüyor ama bu fiyatı hak eden bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Daha önce alıp 2 saat oynayıp iade etmiştim eğer ikna olursam tekrar şans verebilirim.
Spider-Man seviyorsanız bence ikinci şansı hak ediyor. İlk oyunun aksine hikayesi daha çok ilgimi çekmişti ve içerik olarak başarılı buluyorum. Uzun zaman sonra Venom içeren bir Spider-Man oyununu güzel geldi, ancak fiyatına bir şey diyemeyeceğim ben konsolda çok daha uyguna alarak oynadım.
-Ghost of Tsushima (Bu da 2 saat oynayıp iade ettiğim oyunlardan biri olmuştu. Yapısı gereği Ubisoft formülünü kullandığını çok hissettiren bir oyundu bu yüzden katlanamayacağımı düşündüm ve iade ettim. Fikrimi değiştiren olursa tekrardan düşünebilirim)
Eğer atmosferi ilginizi çekiyorsa, o dünyaya girmek istiyor ama Ubisoft formülünü kullandığı için uzak duruyorsanız, buna da şans verilmeli. TLOU2, GoW gibi oyunların yanında, daha düşük bütçeli olduğunu için ikinci bir şans vermeye gerek duymamıştım. Şu an platinlediğim ilk PS oyunu oldu.

Bütçesini ve kendini iyi bilen, hikayesiyle kendinizi sorgulayacağınız bir yapım. Tabii ana hikayeden gidip ana yemeği alayım derseniz karakterler daha sığ gelebilir. Dünyası içine çektiği için ne var ne yok yapmıştım Ubisoft açık dünyasından kaçan biri olarak.

Tekrar şans verebilirim dediğiniz için kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim iki oyun için.

Ön sipariş için Pragmata'ya saklayabilirsiniz bütçeyi, veya çıkmış oyunlar olarak Baldur's Gate 3, Expedition 33'de güzel tercih olur. Sizin de dediğiniz gibi mide bulandırıcı açık dünyaların aksine Elden Ring ilaç gibi gelecektir özellikle onu tavsiye ederim. Oyun büyüklüğünde DLC'si ile vakit geçirebilirsiniz, keşif büyüsü eşliğiyle.

Spider-Man seviyorsanız bence ikinci şansı hak ediyor. İlk oyunun aksine hikayesi daha çok ilgimi çekmişti ve içerik olarak başarılı buluyorum. Uzun zaman sonra Venom içeren bir Spider-Man oyununu güzel geldi, ancak fiyatına bir şey diyemeyeceğim ben konsolda çok daha uyguna alarak oynadım.

Eğer atmosferi ilginizi çekiyorsa, o dünyaya girmek istiyor ama Ubisoft formülünü kullandığı için uzak duruyorsanız, buna da şans verilmeli. TLOU2, GoW gibi oyunların yanında, daha düşük bütçeli olduğunu için ikinci bir şans vermeye gerek duymamıştım. Şu an platinlediğim ilk PS oyunu oldu.

Bütçesini ve kendini iyi bilen, hikayesiyle kendinizi sorgulayacağınız bir yapım. Tabii ana hikayeden gidip ana yemeği alayım derseniz karakterler daha sığ gelebilir. Dünyası içine çektiği için ne var ne yok yapmıştım Ubisoft açık dünyasından kaçan biri olarak.

Tekrar şans verebilirim dediğiniz için kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim iki oyun için.

Ön sipariş için Pragmata'ya saklayabilirsiniz bütçeyi, veya çıkmış oyunlar olarak Baldur's Gate 3, Expedition 33'te güzel tercih olur. Sizin de dediğiniz gibi mide bulandırıcı açık dünyaların aksine Elden Ring ilaç gibi gelecektir özellikle onu tavsiye ederim. Oyun büyüklüğünde DLC'si ile vakit geçirebilirsiniz, keşif büyüsü eşliğiyle.

Şu anlık Spider-Man 2 en cazip gelen oyun. Dediklerinizden sonra Ghost of Tsushima da ilgimi çekmedi değil. Eğer cidden dediğiniz gibi hikayesi alıp götürüyorsa bir şans daha verebilirim. BG3, Elden Ring ve Expedition 33 de zaten oynadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı