35 bin TL 30 metrekare salon için klima tavsiyesi

12.000BTU muhtemelen yetmez hocam, Arçelik 18.000BTU tavsiye ederim oliz uygulaması ile %5 indirimli satın alabilirsiniz.

Wİ-Fİ var mı hocam bu klimada ?

Baymak, Samsung windfree klimalar nasıl sizce?
Baymak hakkında bilgim yok , Samsung'un malesef beyaz eşya ve iklimlendirme ürünlerini de önermiyorum. Telefonları harika, televizyonları harika ama asıl işi beyaz eşya ve iklimlendirme değil. Klima üreten zaten çok çok kısıtlı kuruluşlar var, Arçelik, Samsung, Baymak Siemens vs. hiçbir marka klima üretmiyor ürettiriyor. Bu bütçede en mantıklı gördüğüm DemirDöküm çünkü DemirDöküm Vaillant'a satıldı, satıldığından beri ürün kalitesi ve performansı memnun edici. Vaillant hakkında bir şey anlatmaya gerek yok sanırım.

Baymak hakkında bilgim yok, Samsung'un maalesef beyaz eşya ve iklimlendirme ürünlerini de önermiyorum. Telefonları harika, televizyonları harika ama asıl işi beyaz eşya ve iklimlendirme değil. Klima üreten zaten çok çok kısıtlı kuruluşlar var, Arçelik, Samsung, Baymak Siemens vs. hiçbir marka klima üretmiyor ürettiriyor. Bu bütçede en mantıklı gördüğüm DemirDöküm çünkü DemirDöküm Vaillant'a satıldı, satıldığından beri ürün kalitesi ve performansı memnun edici. Vaillant hakkında bir şey anlatmaya gerek yok sanırım.

Demirdöküm bakayım o zaman ama 18.000 BTU olduğu için fatura ne kadar gelir onu merak etmiyor değilim. Günde ortalama 6 saat çalışsa bulduğum bilgilere göre 3800 liranın üstünde bir faturaya yansıma yapıyor bu arkadaş. Hesaplamam doğru mu?

Wi-Fi var mı hocam bu klimada?

Wi-Fi özelliği maalesef yok hocam dilerseniz HomeWhiz adında ki cihazı harici olarak servise taktırararak Wi-Fi özelliğine sahip olabilirsiniz, ben kullanıyorum ve çok memnunum.
Ekte harcama maliyetlerine bakabilirsiniz, fikir edinmek açısından.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    58,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Wi-Fi özelliği maalesef yok hocam dilerseniz HomeWhiz adında ki cihazı harici olarak servise taktırararak Wi-Fi özelliğine sahip olabilirsiniz, ben kullanıyorum ve çok memnunum.
Ekte harcama maliyetlerine bakabilirsiniz, fikir edinmek açısından.
Elektrik brim maliyet fiyatı 1.5 Tl mi ? 2.60 değil miydi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı