35 bin TL 5060Ti sistem gerçek mi?

Gerçek şaşırılcak bir durum yok ki hocam iyi bir kart değil. RX 7700 XT sistem tercih edin.

3-4 bin fazla çıkarım diyorsanız da RX 7800 XT sistem tercih edin. Nvidia'ların yeni kartları cidden gereksiz pahalı performansa göre, çöp.

Gerçek şaşırılacak bir durum yok ki hocam iyi bir kart değil. RX 7700 XT sistem tercih edin.

3-4 bin fazla çıkarım diyorsanız da RX 7800 XT sistem tercih edin. NVIDIA'ların yeni kartları cidden gereksiz pahalı performansa göre, çöp.

Kesinlikle hak veriyorum eğer ilgi bağımlısı değilsen benim 50 serisi ekran kartım var diye dolaşmak istemiyorsan RX serisi daha iyi gelir bu bütçeye.

Arkadaşlar PC arıyorum. Alacakta gezerken bunu buldum. Sizce gerçek olabilir mi? Veyahut da iyi mi? Bilgim yok da pek. Yardım edebilir misiniz?
Hocam tabii ki bütçe meselesi ama mümkün olduğunca 8GB VRAM bulunan kartları almamaya çalışın. Oyun için kullanacaksanız bu gidişatla kısa bir süre sonra yetersiz kalacak, yani bu da sistemi uzun süreler kullanamadan upgrade etmek gerektiği anlamına geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı