35 bin TL 65 inç Android TV önerisi

berat peker

Megapat
Daha fazla  
Merhaba 30 35 k arası TV bakıyorum. 65 inç ve Android işletim sistemli olması işimi görecektir.
TCL 65t7b, Toshiba 65QA2363DT ve Vestel 65qa9701.

Arasında kaldım. Sizin önerileriniz nedir?

QLED olmasi beni cezbetti açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları önerebilirim:

(Bütçeyi arttırabiliyorsanız bunu alabilirsiniz)

Bu cihazlar arasında alınması en mantıklı seçenekler TCL C655(bütçe artarsa Pro modeli) ve Beko B65 QE 988 olur. Eğer oyun konsolu bağlayacaksanız C655Pro ve B65 QE 988 mantıklı olur. Film izlerim, kablolu yayın izlerim falan derseniz söylediğim modellerden herhangi birini tercih edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi isterseniz geri dönüş yaparsınız diye düşünüyorum.

Vestel grubu televizyonları fazla önermiyorum hocam. Panelleri güzel olmasına rağmen sorun çıktığında servisi fazla uğraştırıyor.

Bunları önerebilirim:

(Bütçeyi arttırabiliyorsanız bunu alabilirsiniz)

Bu cihazlar arasında alınması en mantıklı seçenekler TCL C655(bütçe artarsa Pro modeli) ve Beko B65 QE 988 olur. Eğer oyun konsolu bağlayacaksanız C655Pro ve B65 QE 988 mantıklı olur. Film izlerim, kablolu yayın izlerim falan derseniz söylediğim modellerden herhangi birini tercih edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi isterseniz geri dönüş yaparsınız diye düşünüyorum.

Vestel grubu televizyonları fazla önermiyorum hocam. Panelleri güzel olmasına rağmen sorun çıktığında servisi fazla uğraştırıyor.
Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı