35 bin TL Android telefon önerisi

Havuçlukek

Centipat
Daha fazla  
35 bin TL arası Android telefon bakıyorum fakat Android istiyorum. Samsung S23 veyahut S22 Ultra'yı öneriyorlar fakat elimde durabilecek, ufak, watt sayısı yüksek, arayüzü güzel bir telefon istiyorum. Xiaomi 13 nasıldır sizce? Kafam bayağı karışık görüldüğü üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsen S23 plus yoksa S23.

Samsung piyasasından haberim yok ancak S23+ bütçeniz yetiyorsa onu öneririm kamera olarak çok övdükleri telefon galiba bu. Kamera kalitesinden dolayı 256 GB eğer varsa 512 GB tercih edebilirsiniz.

S23 Plus 256, S23 256 GB.

Samsung piyasasından haberim yok ancak S23+ bütçeniz yetiyorsa onu öneririm kamera olarak çok övdükleri telefon galiba bu. Kamera kalitesinden dolayı 256 GB eğer varsa 512 GB tercih edebilirsiniz.
S23 Plus 256, S23 256 GB.
işlemci farkı varmıdır hocam

hocam kötü birşeymi dedik allah aşkına beğenmemek nedir ? parayla havada atmadık.

hocam kötü birşeymi dedik allah aşkına beğenmemek nedir ? parayla havada atmadık.
hocam sizi dinleyip bu akşam almaya gidiyoruz inşallah güzel bir telefon çıkar.

Umarım isteklerinizi karşılar sizin adınıza çok sevindim, isterseniz deneyimlerinizi aktararak almak isteyen arkadaşlarada fikir verebilirsiniz. Biraz bile yardımcı olduysam ne mutlu bana, hayırlı olsun iyi güzel günlerde güle güle kullanın.

S23 Plus ile S23'teki işlemci aynı. Arada ekran büyüklüğü ve batarya farkı var. Ekran büyüklüğü olayı tercih meselesi ama batarya tarafında ciddi fark var. Gün içinde yoğun kullanıyorsan S23 Plus al. Gün içinde 2-3 saat kullanır dahada cihazın yüzüne bakmam diyorsan S23 fazlası ile işini görür.

1-2K ekleyip Iphone 13 almanı öneririm.
mediamarkt çalışanıda öyle dedi fakat borsa işlerinde çalıştığım için patron iphone 14 yolladı pek sarmadı açıkcası kendimi çok kısıtlı hissediyorum satma konusunda bi problem yaşamıyorum andorid tayfasında arkadaşlarıma aldığım fiyatın 1000 tl aşağısında satıyorum

şimdi bakmaya gidiyoruz aldığımda 1 2 saatlik deneyim sağlıcam geri dönüş yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…