Millennial
Picopat
Daha fazla
Dostum toplama kasa alsan daha iyi parçalar edinirsin, ama @efebatiin hocam yardımcı olur.35k civari monitor ile birlikte hazir sistem bakiyorum. Valorant, Roblox, MC gibi hafif oyunlar oynuyorum genel olarak belki degisebilir şu anki sistemim cok iyi olmadigi icin onun haricinde cogunlukla yazili, 3D modelleme, edit gibi seyler yapacagim. Onerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Kasa olarak IT-DG V4 / AMD Ryzen 5 8400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM35k civari monitor ile birlikte hazir sistem bakiyorum. Valorant, Roblox, MC gibi hafif oyunlar oynuyorum genel olarak belki degisebilir şu anki sistemim cok iyi olmadigi icin onun haricinde cogunlukla yazili, 3D modelleme, edit gibi seyler yapacagim. Onerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
M100A kasayı kesinlikle değiştirin, kullanıcısıyım üzer.Kasa olarak IT-DG V4 / AMD Ryzen 5 8400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Monitör olarak ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Yardımcı olabileceğim başka konu varsa söyleyebilirsin.
35k civari monitor ile birlikte hazir sistem bakiyorum. Valorant, Roblox, MC gibi hafif oyunlar oynuyorum genel olarak belki degisebilir şu anki sistemim cok iyi olmadigi icin onun haricinde cogunlukla yazili, 3D modelleme, edit gibi seyler yapacagim. Onerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Kasa olarak IT-DG V4 / AMD Ryzen 5 8400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Monitör olarak ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Yardımcı olabileceğim başka konu varsa söyleyebilirsin.
bunlari takma olayini peki nasil halledebilirim internet yeterli olur mu birinden yardim lazim mi yoksaGigabyte RX 7600 XT Gaming OC GV-R76XTGAMING OC-16GD 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RX 7600 XT Gaming OC GV-R76XTGAMING OC-16GD 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RX 7600 XT Gaming OC GV-R76XTGAMING OC-16GD 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 12.477,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplam 35.918TL yapıyor. Eğer bütçe artarsa şu soğutucuyu da öneririm.Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Bilgili birinden yardım al.Toplama nasil takip edecegim hakkinda bir bilgim yok o yuzden hazir bakiyorum yani takmaya calisirken malzemeler cop olur diye
Sepette 5K nasıl oluyor yani ikisini birlikte aldigimda monitor 5K mi oluyor ve kasayi ne ile degistirmeliyim kotu denmis
bunlari takma olayini peki nasil halledebilirim internet yeterli olur mu birinden yardim lazim mi yoksa
Daha önce hiç yapmamışsan bilgili birisinden yardım almanı tavsiye ederim.Toplama nasil takip edecegim hakkinda bir bilgim yok o yuzden hazir bakiyorum yani takmaya calisirken malzemeler cop olur diye
Sepette 5K nasıl oluyor yani ikisini birlikte aldigimda monitor 5K mi oluyor ve kasayi ne ile degistirmeliyim kotu denmis
bunlari takma olayini peki nasil halledebilirim internet yeterli olur mu birinden yardim lazim mi yoksa
Monitör indirimde olduğundan 5kya düşüyor.Toplama nasil takip edecegim hakkinda bir bilgim yok o yuzden hazir bakiyorum yani takmaya calisirken malzemeler cop olur diye