Merhaba, 12 yıl önce aldığım Lenovo Y500 i7 laptop artık ağırlaştı. Mini Mac M4 ile araştırmaya başladığım konuda Mac'in bana göre olmadığına karar verdim, AutoCAD ve oyun konusunda sıkıntı olması, crackli programlar çalışmaması, iyi monitör ihtiyacı vs konulardan ötürü kafam rahat olsun diye Windows kasa düşüncem gelişti. Normalde hep laptop aldım ama bu sefer bütçe olarak kasa düşünüyorum. Hazırda idare edecek monitör var.
Arada bir Company of Heroes, GTA, Counter, simülasyon vs. oyunları orta kalite oynarım, CapCut video edit yaparım, Office kullanırım, AutoCAD kullanırım ama 3D yapmam. Genel olarak ortalama iş oyun ve günlükte bana bir 7-8 sene daha yetebilecek bir sistem arayışındayım.
Hazırda sistemler var ama biraz da yorum katılarak eksi veya artı olabilecek sistem önerilerinize talibim.
Sevgiler.
@Smmmhunter
Arada bir Company of Heroes, GTA, Counter, simülasyon vs. oyunları orta kalite oynarım, CapCut video edit yaparım, Office kullanırım, AutoCAD kullanırım ama 3D yapmam. Genel olarak ortalama iş oyun ve günlükte bana bir 7-8 sene daha yetebilecek bir sistem arayışındayım.
Hazırda sistemler var ama biraz da yorum katılarak eksi veya artı olabilecek sistem önerilerinize talibim.
Sevgiler.
@Smmmhunter
Son düzenleyen: Moderatör: