Kasım'da indirim gelip gelemeyeceğini bilemeyiz. Fakat bu sistem seni üzmez emin ol.Herkese selamlar. 35k bandında bir kasa bakıyorum. Genellikle render ve mühendislik uygulamaları için kullanacağım. Uzun süre götürecek güncel bir kasa arıyorum.
PC hocası-GG11 almayı düşünüyorum ama bu fiyata başka şunu al dediğiniz varsa önerilere açığım. Ya da kasım'da daha iyi sistemler gelebilir mi acaba?
PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Herkese selamlar. 35k bandında bir kasa bakıyorum. Genellikle render ve mühendislik uygulamaları için kullanacağım. Uzun süre götürecek güncel bir kasa arıyorum.
PC hocası-GG11 almayı düşünüyorum ama bu fiyata başka şunu al dediğiniz varsa önerilere açığım. Ya da kasım'da daha iyi sistemler gelebilir mi acaba?
PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Herkese selamlar. 35k bandında bir kasa bakıyorum. Genellikle render ve mühendislik uygulamaları için kullanacağım. Uzun süre götürecek güncel bir kasa arıyorum.
Açıkçası çizim, tasarım, mühendislik işlerinde Intel markasının işlemci konusunda daha baskın olduğunu düşünüyorum ve birde tek eksiği RAM'in 16 GB olması, açıkçası Render işleri ile de uğraşacaksanız ve kafanızın uzun süre rahat etmesini istiyorsanız tavsiyemce en azından belli bir süreden sonra 32 GB'a geçmeniz.Herkese selamlar. 35k bandında bir kasa bakıyorum. Genellikle render ve mühendislik uygulamaları için kullanacağım. Uzun süre götürecek güncel bir kasa arıyorum.
Aynı performansı veren sistem 27.7K ya var.Al hocam daha iyisi yok gibi görünüyor, NVIDIA kalitesinden şaşma bence.
Atarsanız görmek isterim hocam.Aynı performansı veren sistem 27.7K ya var.
Atarsanız görmek isterim hocam.