Merhaba forumdaşlar, yarın sanırım kasamı komple satıp DDR5'e geçiş yapacağım. Linki aşağıya bırakacağım en son. Öncelikle bütçem 35k. Ve bu maksimum zorlanmış bir bütçe. O yüzden en verimli şekilde kullanmak istiyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası söylemeyi unuttum elden alacağım ekran kartını düzenlemedir. Powor color Red Devil veya Hellhound alacağım 7 veya 8 bin TL'ye.
Anakartı b650 seçip al.
Eğer bütçe çıkarsada SSD Kingston NV3 seç ve seçili RAM'den 1 tane daha ekle, ayrıca sistemden ayrı olarak Thermalright Peerless Assasin 120SE Alman iyi olur.
Peki hocalarım sizce ikinci elden 7500F B650 Gaming Plus Wi-Fi 6700XT almak mi SSD RAM kasa PSU'yu sifir alacagim yoksa direkt attiginiz sisteme mi yonelmeliyim
Anakartı b650 seçip al.
Eğer bütçe çıkarsada SSD Kingston NV3 seç ve seçili RAM'den 1 tane daha ekle, ayrıca sistemden ayrı olarak Thermalright Peerless Assasin 120SE Alman iyi olur.
Peki hocalarım sizce ikinci elden 7500F B650 Gaming Plus Wi-Fi 6700XT almak mi SSD RAM kasa PSU'yu sifir alacagim yoksa direkt attiginiz sisteme mi yonelmeliyim
https://shbd.io/s/nfQH5N9t hocam böyle bir ilan gördüm fiyatta anlaştım param guvende ile soyleyecegim sizce iyi midir
Attığının fiyatı güzel ve param güvende ile olmasıda iyi ama 2.el ürün ile sıfır arasında tabii ki fark olur, kendiniz karar verin öyle alın ama tam anlamadım PSU+kasa+ram sıfır alacağım demişsiniz ama sistemde onalrda gözüküyor, parçalarımı alacaksanız sadece?
Attığının fiyatı güzel ve param güvende ile olmasıda iyi ama 2.el ürün ile sıfır arasında tabii ki fark olur, kendiniz karar verin öyle alın ama tam anlamadım PSU+kasa+ram sıfır alacağım demişsiniz ama sistemde onalrda gözüküyor, parçalarımı alacaksanız sadece?
Ya hayır boyle ucuza gelecek diye birazcik gonlum kaydi ama beyaz sisteme yukseltme yapmak zor olur diye dusunuyorum. Ve evet cogu seyi sifir almak asil gonlumden gecen
Hocam peki hazir sistemlerden rtx 4060 falan alsam cok mu kotu olur sistem 7800xt daha iyi bunu biliyorum bence amd ekran karti her zaman daha iyi ama bütçeden kısıp anakart ram ve ssd acisindan yukseltme yapsam nasil olur sonuçta ikinci elde de ekran kartini satip degistirmem kolay olmaz mi