Maksimum tercih edebileceğimiz kart 4060 ti olacaktır rx 7700 tercih etmez misiniz?35 bin TL bütçem var, DDR5 ekran kartı NVIDIA olan bir sistem arıyorum, öneriler için şimdiden teşekkürler.
nvidia bakıyorum hocam ya 35i biraz aşabilirim 38 civarıMaksimum tercih edebileceğimiz kart 4060 ti olacaktır rx 7700 tercih etmez misiniz?
Genede 4070 e çıkamayacağız.nvidia bakıyorum hocam ya 35i biraz aşabilirim 38 civarı
NVIDIA bakıyorum hocam ya 35i biraz aşabilirim 38 civarı.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri şu sistem nasıldır hocam rami 32 yaptım ssdiyi kingston 1tb yaptım 38k gibi bi fiyat oldu sizce nasıl?AMD de istemiyorsanız bütçenizi arttırıp 4070'li sistemlere yönelmenizi öneririm. Altı alınmaz o bütçeye.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri şu sistem nasıldır hocam RAM'i 32 yaptım ssdiyi Kingston 1TB yaptım 38k gibi bir fiyat oldu sizce nasıl?
4060 ti 16 gb modeline para vermeyin gereksiz vram parası 8 gb ile verdiği performans neredeyse aynı.PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri şu sistem nasıldır hocam rami 32 yaptım ssdiyi kingston 1tb yaptım 38k gibi bi fiyat oldu sizce nasıl?
4060 Ti 16 GB modeline para vermeyin gereksiz VRAM parası 8 GB ile verdiği performans neredeyse aynı.
27 k ya 4060 5 7500f sistemler var.3 k fazla vererek 4070 alabiliyorsunuz oda şaka gibi neyse fiyatına göre işlemcide düşük o fiyat bandında neredeyse her PC de 7500F var en az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.