35 bin TL hazır sistem önerisi

trizoas

Yoctopat
Daha fazla  
25-35 arasında bütçeye uygun bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum. İkinci el almaktan korkuyorum doğrusu çünkü pek anladığım işler değil, ben dizüstü kullanıyorum normalde. Masaüstünü kardeşim için almak gibi bir niyetim var bu yüzden de almışken hem yeni nesil oyunları orta ayarlarda açabilecek hem de belirli bir süre götürebilecek sağlıklı bir sistem istiyorum. Nereden başlamalıyım? Nereden uygun ve işimi görebilecek bir sistem bulabilirim? Ayrıca dediğim gibi kendim dizebilecegimi sanmıyorum bu yüzden hazır olması benim için uygun olacaktır.

Zam gelecek ocaktan kadar belki de aralık başında indirimler başlar yeniyıl indirimleri veya yılsonu indirimleri o zaman fiyatlarda kısa süreliğine düşüş olacak gibi o zaman akınabilir.

Oca
Zam gelecek ocaktan kadar belki de aralık başında indirimler başlar yeniyıl indirimleri veya yılsonu indirimleri o zaman fiyatlarda kısa süreliğine düşüş olacak gibi o zaman akınabilir.
Şuan çip krizi var şu dönemde hiçbir indirimin tatmin edeceğini sanmıyorum.

Sistem technopat imzalı.

Biraz özelleştirdiniz zaman bunu uzun yıllar gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…