35 bin TL laptop önerisi

Bütçe
35.000 TL
LOQ genel olarak daha kalitelidir ama düşündükleriniz linklerini atarsanız daha detaylı bahsedebilirim.
Ya linkten ziyade yani orda yazdığım markaların 1 tb olanlarını aratıyorum ama işte hangi işlemci iyi ekran kartı vs modelini seçerken kafam karışıyor kimisi iyi kimisi kötü diyor aralarında kaldım.

Bende almak istiyorum ama 512 GB az ve upgrade yapamayacağım alternatifi yok mu?
Caner sen ne almayı düşünüyorsun.

Son düzenleme:
Ya linkten ziyade yani orda yazdığım markaların 1 tb olanlarını aratıyorum ama işte hangi işlemci iyi ekran kartı vs modelini seçerken kafam karışıyor kimisi iyi kimisi kötü diyor aralarında kaldım.

Caner sen ne almayı düşünüyorsun.
Ben aslında bunu almayı düşünüyordum ama pahalı falan dediler. Ama hala düşünüyorum.

Caner ryzen olması fark eder mi ve victus değilde acer nitro tavsiye ediyorlar neden ki

Caner Ryzen olması fark eder mi ve Victus değil de Acer Nitro tavsiye ediyorlar neden ki.

Ben de anlamıyorum ki eskiden Victus'ları övüyolardı şimdi kimse önermiyor.

Caner Ryzen olması fark eder mi ve Victus değil de Acer Nitro tavsiye ediyorlar neden ki.

Peşin fiyatına 3 taksit var buna da bir bakın derim sepette 40 bin TL.

@SerdarT35 Serdar hocam bu Lenovo'nun stoku bitti İstanbul'a yakın da değilim alamam acaba 35 ve 40 bin arası başka ne önerirsiniz hem oyun hem ders için uzun ömürlü kaliteli sağlam sıkıntı çıkarmayacak servisle uğraşmak istemiyorum 1TB olursa ve RAM'ı yüksek olan bir laptop önerebilir misiniz?

@SerdarT35 Serdar hocam bu Lenovo'nun stoku bitti İstanbul'a yakın da değilim alamam acaba 35 ve 40 bin arası başka ne önerirsiniz hem oyun hem ders için uzun ömürlü kaliteli sağlam sıkıntı çıkarmayacak servisle uğraşmak istemiyorum 1TB olursa ve RAM'ı yüksek olan bir laptop önerebilir misiniz?

Hocam en iyisi bu mudur diyorsun Acer Nitro 5 veya ASUS TUF A15'ten iyi midir?

@SerdarT35 Hocam bu laptopu 1 TB yapabiliyor muyuz.

Hocam sizce 30 Max 35 Bine hangi laptop alınır. @YüzbaşıJohnPrice @SerdarT35

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı