35 bin TL laptop önerisi

Bütçe
35000
Masaüstü biraz eski kaldı(ayrıca kardeşim de çok kullanıyor) fakat yükseltsem de sadece yazın kullanıyorum o yüzden laptopu iyi istiyorum ama öneriler de kafama yattı. 3000 ve 4000 serisi arasındaki farkları çok bilmiyorum çok fark yaratır mı sizce?

RTX 4050 RTX 3050 modeline denk bir GPU ama yeni nesil teknolojiler barındırıyor
Kötü bir ekran kartı değil şu anda aktif olarak kardeşim kullanıyor herhangi bir sıkıntı donma kasma yok genelde ise oyandıgı oyunlar RDR2 Bannerlord gibi yüksek grafik oyunlar oynuyor
Arada çok fark yok hocam tabii 4000 serisi daha iyi DLSS 3.0 destekliyor ama sana 3050 yeterlidir bence.

RTX 4050 RTX 3050 modeline denk bir GPU ama yeni nesil teknolojiler barındırıyor
Kötü bir ekran kartı değil şu anda aktif olarak kardeşim kullanıyor herhangi bir sıkıntı donma kasma yok genelde ise oyandıgı oyunlar RDR2 Bannerlord gibi yüksek grafik oyunlar oynuyor
Arada çok fark yok hocam tabii 4000 serisi daha iyi DLSS 3.0 destekliyor ama sana 3050 yeterlidir bence.
Teşekkür ederim.
Son olarak bu nasıldır sizce birden kafam eserse yanlış bir şey almayım.

Teşekkür ederim.
Son olarak bu nasıldır sizce birden kafam eserse yanlış bir şey almafiyatına göre güzel hocam 7-8 sene sıkıntısız sizi idare edecektir.

Teşekkür ederim.
Son olarak bu nasıldır sizce birden kafam eserse yanlış bir şey almayayım.

Fiyatına göre güzel sistem hocam.
Sizi 7-8 sene sıkıntısız idare edecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı