35 bin TL not tutmak ve ders çalışmak için tablet önerisi

Ahmetcann15

Femtopat
Daha fazla  
Fiyat olarak 30-35 civarına kadar çıkabilirim sanırım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Tab S10+ derim. Kendimde S9+ kullanıyorum gayet memnunum. Kız arkadaşımda M4 iPad Pro var. Nüans konular hariç Tab gayet yeterli hatta yer yer daha iyi. Sadece şu aşikar IPad'in kalemi çok çok daha iyi ama fiyatı da ona göre pahalı. Steadler jumbo 180j kalem aldım S9+ ı öyle kullanıyorum ben.

Fiyat olarak 30-35 civarına kadar çıkabilirim sanırım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Eğer 60Hz rahatsız etmiyorsa pencil Pro ile iPad Air alınabilir fakat Hz sizin için önemliyse S10+ tavsiye ederim. Bir de bahsettiğiniz bütçenin az biraz üstüne çıkarak iPad Pro M.2 13 inç Pt'de 36k falan O'da alınabilir fakat S10+ ile aralarında 10K'lık fiyat farkı var.

pt teknoloji güvenilir mi acaba ben de araştırırken ilk defa görmüştüm. Hiç alışveriş falan yaptınız mı? Bir de 60 Hz rahatsız eder sanırım ya. Çünkü telefon olarak 14 pro kullanıyorum düşük güç modunu açınca inanılmaz rahatsız ediyor.

Ben de Tab S10+ ile ipad arasında kalmıştım tabii ki ipad için biraz daha bütçe eklemem gerekiyor ama bilemedim ne yapsam. Tab S10+ ile apple kalemi kullanabiliyor muyum peki ya da gerek var mıdır sizce?

Son düzenleme:

S Pen gayet ili bir kalem Apple kalemi kullanmana gerek yok. Aynı şekilde bende 14 Pro kullanıyorum düşük güç modu ceya ayarlardan Pro Motion'u kapatınca da felaket bir şey oluyor o yüzden iPad alamıyorum. 120Hz veya 90Hz iPad Air bekliyorum acelem olmadığından ama ihtiyacım olsa mecbur S10+ alırdım.

Pt güvenlidir Apple'ın resmi satıcısıdır Apple sitesinde de görebilirsin sorun olmaz. M.2 Pro'da alınabilir fakat iPad Air'dan tek farkı 120Hz falandır başka tek tük farklar olanilir ama bildiğim tek fark 120Hz ondan dolayı sadece Pro Motion için 10k fazladan vermekte pek mantıklı gelmiyor.

Son düzenleme:

Apple kalemi kullanamazsınız zaten kendi içinde kalemi var. Kendi kalemini 1 yıl kadar kullandım gayet yeterli. Apple kalemini bazı konularda arar mıyım evet ama bana biraz asa gibi geliyor normal kaleme kıyasla cidden büyük. 60Hz ciddi anlamda bana rahatsızlık veriyor artık tüm cihazlarım en az 120Hz de calisiyor ve 60Hz cihaz gordugumde kasıyor gibi hissediyorum. Benim önerim hala S10+dan yana.

Hayır, S10+ ile Apple Pencil kullanamazsınız. İkisini de kullanmış biri olarak Galaxy Tab S10+ biraz daha bilgisayar gibi, daha çok işlevli. iPad daha tablet gibi, az fakat daha çok daha kaliteli uygulamalara sahip. Bir mağazaya gidip ikisinde de yazmayı deneyin fakat ikisi de yanlış seçim değil yani biraz sizin tercihe kalmış. Şahsen M2'li iPad Air alırdım (eğer hala satılıyorsa).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…