35 bin TL sistem önerisi

Erdem Evren

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

35bin TL bütçem mevcut olup uzun yıllardır laptop kullanıyordum. Bu sebeple sistemlerden çok uzağum.
2K ekranım mevcut olup Online FPS oyunları oynayacağım. Tüm sistemleri içeren ve geliştirilebilir (bütçeye bağlı en yüksek ekran kartı/işlemci içeren) Gaming sistem önerilerinizi rica ederim.

Teşekkürler,

Hocam merhaba,
Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak belirttiğim üzere masaüstü pc sistemlerinden bayağıdır uzağım. Bu sebeple tüm ekipmanları içeren bir sistem paylaşabilir misiniz?

Hocam merhaba,
Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak belirttiğim üzere masaüstü PC sistemlerinden bayağıdır uzağım. Bu sebeple tüm ekipmanları içeren bir sistem paylaşabilir misiniz?

AMD ekran kartı alınmaz yazılımı çok kötü.

Hocam merhaba,
Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak belirttiğim üzere masaüstü PC sistemlerinden bayağıdır uzağım. Bu sebeple tüm ekipmanları içeren bir sistem paylaşabilir misiniz?

Eğer ki kendiniz toplamayı bilmiyorsanız, o zaman el mahkum hazır sistem alacaksanız. Aslında parçaları Akakçe üzerinden tek tek alıp, tanıdık bilgisayarcı varsa o toplayabilir.

2. EL ekran kartı dersen bu attığım şekilde yapılabilir. 2. ELDE 6900XT çekip canavar gibi oynarsın. 35K civarına çözülür.

Link arzalıymış düzelttim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. 2. el ürünlere pek güvenim olmuyor. Sonrasında ne ile karşılaşacağımız biraz piyango oluyor. Direkt olarak tüm parçaları liste halinde de yazabilirseniz pc'yi toplatabileceğim arkadaşım da mevcut.
Atmış olduğunuz hazır sistemlerde ekstradan fan/soğutucu sistem vs almak gerekiyor mu? İçeriklerde tam onları göremiyorum. Bir de bütçeme uyan ana kart olarak 660M'li ve iyi bir ekran kartına sahip sistem öneriniz var mıdır? Bahsettiğim gibi şimdilerde piyasada çok farklı seri ekipmanlar mevcut olup hangi sistemlerin daha performanslı çalışacağını bilemiyorum. Daha çok tüm sistemleri içeren soğutucu/fan dahil bir hazır sistem önerebilirseniz benim için daha iyi olacaktır. Ve ek olarak 2K 1ms monitör ile kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı